Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

VIDEO najlepšej žiadosti o prácu, akú ste videli: Študent to rozbalil na plnej čiare!

Jake a jeho umenie kung-fu
Jake a jeho umenie kung-fu (Zdroj: YouTube)

FLAGSTAFF - Tradičné formy pracovných pohovorov už nie sú v móde. V súčasnosti fičia rôzne inovatívne spôsoby, ktoré dajú vyniknúť kreativite a iným schopnostiam jednotlivých uchádzačov. Tak tomu bolo aj v prípade amerického študenta, ktorý si hľadal stáž.

Jake Kirk študuje na North Arizona University a tak, ako aj mnoho jeho spolužiakov, hľadal príležitosť, kde by sa dala absolvovať odborná stáž. Lenže nájsť si slušnú prácu je dnes priam umenie. Zamestnávatelia majú na uchádzačov čoraz väčšie nároky a niekedy sa zdá, že pokiaľ nie ste buď internetovou hviezdou, alebo prinajmenšom nedokážete vyskočiť sto metrov do výšky, ani si vás nevšimnú. Jednoducho  musíte zaujať a presvedčiť svojho potenciálneho šéfa, že stojíte zato, aby vás pribral do tímu.

Súčasťou zadania úlohy, ktorú Jake obdržal od reklamnej agentúry z Los Angeles, bolo nakrútiť krátke video na ľubovoľnú tému. Tak sa rozhodol, že predvedie svoje bojové schopnosti a video nazval: "Poraz vraha, ktorý ťa napadne v tvojom dome". Bolo úspešné, pretože Kirka si na jeho základe pozvala reklamka na pohovor. Ako dopadol a či stáž nakoniec dostal, už nie je známe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu