Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO bitky v ukrajinskom parlamente: Poslanci sa tĺkli päsťami do krvi!

Bitka na chodbe pred pojednávacou miestnosťou
Bitka na chodbe pred pojednávacou miestnosťou (Zdroj: Foto: youtube)

KYJEV - O poriadny rozruch sa postarali poslanci parlamentných strán na Ukrajine. Dvaja zástupcovia si skočili na chodbe do vlasov a tĺkli sa hlava-nehlava. Rozzúrených mužov museli odťahovať ďalší kolegovia, incident je zachytený na videu.

Na zázname, ktorý už koluje internetom, vidno, ako sa do sebe pustili dvaja poslanci. Súboj sa strhol medzi podpredsedom strany Rodná krajina Vadimom Ivchenkom a zástupcom strany Svojpomoc Jegorom Sobolevom.

Ako informuje lifenews.ru, členom poslaneckej snemovne sa podarilo zastaviť rozzúrených, spotených kolegov, ktorých museli doslova od seba odtiahnuť. Podľa miestnych médií je známe, že  medzi politikmi existuje konflikt. Hovorca Najvyššej rady Volodymyr Groisman uviedol, že podajú návrh na potrestanie poslancov, a to pozbaviť ich práva zúčastňovať sa zasadnutí po dobu piatich dní.

Neskôr sa vodca Svojpomoci Oleg Berezyuk ospravedlnil za správanie Jegora Soboleva. "Ako predseda frakcie sa chcem ospravedlniť za absolútne mimoparlamentné správanie, ktoré sa stalo dnes. Nech už je príčina akákoľvek, jednoducho toto sa nemalo stať," povedal.

Bitka na súde v Rusku

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu