Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Trpaslíčka (26) na FOTO zarába tisíce týždenne: Muži ju milujú, pozrite prečo!

Je taká malá, že muži ju nosia na pleciach Zobraziť galériu (4)
Je taká malá, že muži ju nosia na pleciach (Zdroj: Profimedia)

BELLEFONTAINE - Keď Kat vyrastala, trpela veľkými komplexmi menejcennosti kvôli svojmu enormne nízkemu vzrastu. Je totiž vysoká len 130 centimetrov. Dnes však už nič neľutuje - zo svojho hendikepu spravila prednosť a teraz je z nej hviezda.

„V škole som sa cítila ako vyvrheľ, všetci ma šikanovali kvôli môjmu vzrastu a bola som nahnevaná na celý svet,“ spomína Kat. Keď však dospela, objavila spôsob, ako otočiť svoj nedostatok na výhodu - v striptízovom klube, kde vtedy pracoval jej priateľ.

„Na konci noci som sa odrazu ocitla na pódiu úplne nahá. Počas prvého týždňa som zarobila tisíc dolárov za týždeň, tak som sa rozhodla zarábať si takto na živobytie,“ prezradila Kat, ktorá sa na svojom prvom vystúpení cítila veľmi rozrušene. Teraz však podľa Huffington Post cestuje po celom a svete a vystupuje ako „Kat Midget Stripper“ v sexi oblečení, ktoré jej vyrobila mama.

Trpaslíčka (26) na FOTO
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Kat dokáže zarobiť okolo 2 000 eur týždenne, ale postretlo ju aj šťastie v láske, uvádza Mirror. Jej priateľ Eich Bushner (34) meria viac ako185 centimetrov a keď videl Kat na fotografiách, túžil sa s ňou stretnúť osobne. Obaja zaľúbenci sú teraz pripravení stráviť spolu zvyšok života bez ohľadu na to, akým ťažkostiam by mohli čeliť. „Výškový rozdiel predstavuje určitý problém, ale nie je to nič, čo by sme nemohli zvládnuť,“ hovorí Eich, ktorý svoju malú partnerku zbožňuje.

Kat s milovaným Eichom
Zobraziť galériu (4)
Kat s milovaným Eichom  (Zdroj: Profimedia)

Napriek tomu si Katina sestra myslí, že je ľuďom na smiech. Keď sa bola pozrieť na jej show, ľudia sa smiali. Kat však oponuje, že úsmev na tvárach ľudí vidí rada a plánuje tancovať ešte najbližších päť rokov, kým toto povolanie definitívne zavesí na klinec. Domnieva sa, že jej úspech vysiela pozitívny signál každému človeku s postihnutím.

Mnohí ľudia so zdravotným postihnutím sa necítia byť dosť sexi, ale Kat si nemyslí, že na to nutne majú dôvod. „Každý je sexi svojím vlastným spôsobom a všetko, na čom záleží, je osobnosť človeka,“ povzbudzuje originálna mladá striptérka.

Trpaslíčka (26) na FOTO
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu