Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Striptérka káže o Bohu: Pozor, niečo tu nesedí, pozerajte!

Tascha a jej bradavky Zobraziť galériu (2)
Tascha a jej bradavky (Zdroj: YouTube)

FAYETTEVILLE - La Tascha Emanuelová je rozpoltená osobnosť. Živí sa ako striptérka, ale zároveň sa nazýva aj kazateľkou. Rada sa rozpráva na tému Boh a všetko s tým spojené. Ale ktovie, či ju vôbec niekto počúva; celý čas má totiž obnažené takmer celé prsia.

Svojrázna Američanka vie, ako upútať pozornosť. Pred časom nakrútila video, na ktorom káže o Bohu. Vyzýva ostatných, aby boli milí k k jej rodine, priateľom a k cudzím ľuďom. "Berme viac ohľad na to, čo hovoríme a ako to hovoríme. Amen."

Hoci Taschi nemožno uprieť dobrý úmysel, len ťažko môžeme jej slová brať vážne. Na videu nazvanom "Podrezaný jazyk" má totiž oblečený tigrovaný top s hlbokým výstrihom, s ktorého vykúkajú bradavky. "Síce hovorí o Bohu, ale nikto ju aj tak nepočúva," napísal jeden užívateľ. No objavili sa aj iné názory. "Dospelí ľudia dokážu načúvať jej odkazu bez toho, aby jej hľadeli do výstrihu."

Striptérka káže o Bohu:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Emanuelová si ale kritiku nevšíma. "Som nekonvenčná kazateľka pôsobiaca v nekonvenčnom čase. Šírim evanjelium a milosrdenstvo Ježiša Krista," obhajuje sa. K ďalším známym La Taschiným kázňam patrí aj tá nazvaná "Evanjelium striptérky".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu