Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sex s trpaslíkom je fantastický: Manželka opísala radovánky so 75-centimetrovým!

 Mindie so svojím manželom Zobraziť galériu (5)
Mindie so svojím manželom (Zdroj: Foto: Facebook)

PHOENIX - Mindie Knissová (36) a Sean Stephenson (33) sa milujú a svojim neprajníkom odkazujú, že majú fantastický sex. Na ich vzťahu by nebolo nič zvlášte, keby rozdiel v ich výške nebol približne meter. Závistlivci sa zo Seana vysmievali, že svoju ženu nemôže dostatočne uspokojiť. Mindie to všetkým naložila a tu je dôkaz, že s manželským sexom je maximálne spokojná.

Sean meria 75 centimetrov. Manželom sa na internete vysmievali, že ich sex musí byť príšerný a že muž nedokáže svoju polovičku uspokojiť. Mindie sa nazlostila a dovolila nahliadnuť do svojej spálne. "Tak, aby bolo všetkým jasné. To, že je telesne postihnutý, rozhodne neznamená, že nemáme skvelý sex. Medzi nami to nebola síce láska na prvý pohľad, ale nepoznám viac eroticky založeného človeka, ako je Sean," zdôverila sa Mindie britskému denníku Daily Mail. Jej slová potvrdil aj milujúci manžel: "Je to pravda. Sex je asi najdôležitejšia súčasť môjho života."

Sex s trpaslíkom je
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Mindie sa živí ako motivačná prednášajúca, rovnako ako jej manžel. Špekulácie neprajníkov o tom, že ju jej muž nedokáže uspokojiť, radikálne odmieta.  

Sean sa narodil s diagnózou osteogenesis imperfecta, ide o genetickú kostnú poruchu, ktorá sa nazýva aj ochorenie krehkých kostí. Pokiaľ dovŕšil 18 rokov, utrpel viac ako 200 zlomenín. Polámané mal nohy, paže, kľučnú kosť, členok, stehennú kosť a nos. Jeho najhoršia nehoda sa stala, keď spadol zo svojho invalidného vozíka pri venčení psa. Vtedy si zlomil lebku, členok, koleno, stehno a bedrovú kosť, píše britský denník.

Sex s trpaslíkom je
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Manželia sa spoznali v roku 2009 a zobrali sa o tri roky na to. "Ľudia si myslia, aké je sladká, že ma miluje, ale to ja som ten svätý v našom manželstve," hovorí s úsmevom Sean.

"Samozrejme, že to bolo iné ako s mužom normálnej výšky, ale problém to nebol vôbec," spomína na prvý sex so Seanom jeho manželka a dodáva: "Všetci si myslia, že mi jeho postihnutie ktovieako prekáža, ale ja som s tým zmierená. Všetci máme nejaké muchy, len tie jeho sú viac vidieť."

Sex s trpaslíkom je
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Sex s trpaslíkom je
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Foto: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu