Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Pravdovravnosť sa vždy nevypláca: Podarí sa vtipnému ockovi predať takéto auto?!

Otec synovo auto na základe tohto inzerátu zrejme nepredá, ale aspoň sa všetci pobavili. Zobraziť galériu (3)
Otec synovo auto na základe tohto inzerátu zrejme nepredá, ale aspoň sa všetci pobavili. (Zdroj: ebay)

LONDÝN – Väčšina ľudí, ktorí sa snažia cez internet niečo predať, nepovie úplnú pravdu o tom, v akom stave presne sa nachádza predmet predaja. Výnimkou je istý pán z Británie, ktorý sa cez eBay pokúša predať synovo staré auto. Podľa jeho opisu by si totiž značne použitý Renault Clio asi nikto nekúpil! Aspoň sa všetci pobavili.

„Toto auto patrilo môjmu 19-ročnému synovi, ktorý má teraz nové auto. Môžem sa len ospravedlniť za to, v akom stave je, isto bude rovnako zaobchádzať aj s novým. Na strane spolujazdca má veľkú preliačinu, vtedy sa môj syn snažil vyliezť na roh nášho domu. Ručná brzda sa zadrháva, on totiž nevedel, že je zatiahnutá, keďže preferuje hlasnú hudbu, nemohol počuť, že ju zadrhol, iba sa čudoval, prečo mu to trvá tak dlho vyjsť do kopca,“ začína sa inzerát.

Otec synovo auto na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ebay)

„Elektronické ovládanie okien stále funguje, čo je prekvapivé vzhľadom na množstvo prípadov, kedy sa otvárali, aby mohol môj syn volať na svojich kamarátov a flirtovať s dievčatami, z ktorých sa mnohé v tom aute vozili, čo vlastne môže vysvetľovať, prečo sa sedadlo spolujazdca nedá posúvať dopredu ani dozadu,“ pokračuje zábavný inzerát rezignovaného otca.

Otec synovo auto na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: ebay)

„Takisto je na kapote vidieť nepatrné zvlnenie, ale podľa môjho syna, to už tam bolo, keď som to auto pre neho kupoval a nemá to nič spoločné so sedením a oddychovaním na kapote, možno to bolo lepšie miesto na sedenie ako sedadlo spolujazdca!“ a pokračuje: Zadná časť vozidla je v skutočnosti veľký smetný kôš pre zhnité ovocie a McDonald, nie pre prepravu cestujúcich, ale môj syn napriek tomu hovorí I´m Lovin It! No čo, kúpili by ste ho?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu