Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Mamička chcela pomôcť s upratovaním: Jej deti na ňu ušili vtipnú búdu, FOTO ako dôkaz!

Mamina so svojimi Zobraziť galériu (3)
Mamina so svojimi "zaneprázdnenými" deťmi. (Zdroj: radka štefániková)

BRATISLAVA - Deti by mali robiť svojim rodičom nielen radosť, ale keď podrastú, tak by mali aj pomôcť s domácimi prácami. Aspoň tak si to predstavujú ich mamy a oteckovia, ktorí im venovali nemálo času a niekedy tiež potrebujú, aby im to ich ratolesti oplatili. Ako sa však zdá, dnešná uponáhľaná doba takýmto predstavám nepraje, o čom sa presvedčila aj naša čitateľka.

Vaše tipy

O ženách je už dávno známe, že stíhajú robiť viac vecí naraz, ale niekedy sa nedá rozpoliť, ani rozštvrtiť, aby zvládli všetky povinnosti bežného dňa. Ako mamičky to majú najprv o to ťažšie, že im pribudnú aj rodičovské starosti, no keď ich deti vyrastú, očakávajú, že tiež priložia pomocnú ruku k dielu. Na to sa ale nie vždy dá spoliehať.

Mamička chcela pomôcť s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: radka štefániková)

Jedna takáto slovenská mamička zažila čosi, čo jej možno najprv neprišlo veľmi vtipné, ale určite sa na svojich vynachádzavých deťúrencoch neskôr pobavila. Keď totiž napísala svojej dcére odkaz, aby poupratovala, pretože ona nestíha, nedočkala sa nadšenej súhlasnej reakcie. Nedá sa však povedať, že by Radka svoju úlohu úplne odflákla. Keďže na upratovanie nemala čas rovnako, ako jej mama, preniesla zodpovednosť na svojho brata a napísala mu ďalší odkaz. Ten si však z jej slov veľkú hlavu nerobil a celú situáciu zaklincoval novým papierikom s textom: "Poupratujte si tu kto chcete. Ja tu len prebývam."

Radka celú situáciu pre Topky okomentovala takto: "Najštastnejšia mama je tá, ktorá sa spolieha na to, že keď príde z práce unavená nájde uprataný byt po tom čo napíše odkaz dcére, no tá to hneď využila a napísala odkaz ďalej bratovi ktorý sa tiež zapojil do tohto upratovania. Málinko zábavy na dnes."

Predpokladá sa ale, že po príchode všetkých členov rodiny sa nakoniec predsa len vyriešilo, kto vezme do rúk čistiace prostriedky a postará sa o lesk domácnosti. Ako už napovedá priložená fotografia, aj keď deti nerobia všetky veci podľa predstáv ich rodičov, predsa len to na vzájomnej láske nič nemení.

Mamička chcela pomôcť s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: radka štefániková)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu