Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sex na promenáde: Nechutný párik si zasúložil pod krytou zastávkou!

Nabudúce sex len v súkromí Zobraziť galériu (3)
Nabudúce sex len v súkromí (Zdroj: cornishman.co.uk)

CORNWALL - Istý párik z Anglicka bol tak spitý, že si nepamätal, čo vyviedol. Jamie so svojou partnerkou to roztočili priamo na promenáde, po ktorej cez deň prejdú stovky, ak nie tisícky ľudí. Áno, správne tušíte, mali tam spolu sex.

Dvojici z grófstva Cornwall nechýba drzosť ani neohrabanosť. Tridsaťsedemročná Demelza Lentellová a jej o dva roky starší priateľ Jamie Lynn sa povyzliekali na známej pobrežnej promenáde Penzance a zasúložili si priamo na autobusovej zastávke. To všetko za denného svetla a pred očami desiatok okoloidúcich ľudí. Mali pritom krásny výhľad na more, no je pravda, že ten im bol v inkriminovanom čase zrejme úplne ukradnutý.

Sex na promenáde: Nechutný
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: cornishman.co.uk)

Znepokojení obyvatelia sa posťažovali na polícii, ktorá nadržaný pár zadržala a obvinila z pohoršovania verejnosti. Lentellová ani Lynn pred súdom priznali, že si na nič nepamätajú, lebo boli v čase novembrového incidentu namol. Jamieho obhajca uviedol, že jeho klient bol na tom vtedy psychicky dosť zle. "V pomerne krátkom čase prišiel o svoju rodinu a domov a pripúšťa, že sa po tom tak trochu spustil. V osudný deň bol na tom obzvlášť zle a za krátky čas toho veľa vypil, takže si nič nepamätá," uviedol Paul Gallagher.

Sex na promenáde: Nechutný
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: cornishman.co.uk)

Sudca okresného súdu v meste Truro Christopher Harvey Clark považuje správanie obžalovaných bolo nechutné. "Chcem, aby ste pochopili, že zapojenie sa do explicitnej sexuálnej aktivity na verejnom mieste je spoločensky neprijateľné. Ľudia boli právom zdesení z vášho správania," vyhlásil. Nakoniec sa však zľutoval a oboch podmienečne odsúdil na štyri mesiace s okladom na dvanásť mesiacov. Lentellová bude okrem toho nasledujúci rok pod dohľadom úradov a jej partnerovi bol zas udelený zákaz vychádzania od štvrtej hodiny poobede do siedmej hodiny ráno po dobu troch mesiacov. Informoval denník Daily Mirror.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu