Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Otcovi rodiny vybielili účet tesne pred Vianocami: Štyri rolky papiera a museli prosiť o jedlo!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BIRMINGHAM - Mladému mužovi sa prihodila katastrofa na Vianoce. A pritom len išiel kúpiť 4 rolky baliaceho papiera. Prvá platba za papier sa mu nepodarila. Tak skúsil druhýkrát. To sa mu stalo osudným.

Dean Baker (32) z Birminghamu sa vybral pred Vianocami nakúpiť pohľadnice a baliaci papier. Prišiel však o takmer 76 tisíc eur. Namiesto asi necelých 8 eur zaplatil takmer 10 tisíc krát viac. Najprv skúšal platiť prvý raz. Platba však neprešla. Tak to skúsil druhý raz. To už sa podarilo, ale s nečakanými následkami.

Otec dvoch detí sa takmer zbláznil. Na účte mu nič nezostalo. Žena musela prosiť známych, aby im požičali nejaké jedlo na Štedrú večeru.  Dcéry Eden (7) a Harriet (1,5) nedostali svoje darčeky. Problém nastal, keď sa so 4 rolkami papiera a párom pohľadníc chystal k pokladni zaplatiť. "Dievča za pokladňou bola pravdepodobne brigádnička," povedal Dean anglickým médiám.

"Keď som platil prvý raz, povedala mi, aby som priložil kartu znova, tak som tak urobil. Viac som nad tým nepremýšľal," hovorí nešťastník. Eden tak nemohla mať svoj iPad pod stromčekom.

Chybu si všimol na Štedrý deň, keď išiel platiť v reštaurácii. Oznámili mu, že na účte nemá dostatok financií. Dean tomu nemohol uveriť.

Terminál mu v obchode zopakoval platbu až do vybielenia účtu. "Som znechutený z toho, čo sa stalo," povedal médiám. Chyba bola niekde medzi obchodom Card Factory a TSB bankou. "Chybu sme szistili 23. decembra a okamžite sme učinili nápravu celej situácie," povedal hovorca obchodu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu