Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Čitatelia topiek ukázali najdesivejšie vianočné darčeky, aké kedy dostali: Vyberte TOP!

Niektorí ľudia prosto nevedia vymýšľať darčeky. Zobraziť galériu (5)
Niektorí ľudia prosto nevedia vymýšľať darčeky. (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Niektorí ľudia naozaj nemajú talent na vymýšľanie vianočných darčekov. Dokazujú to aj vaše príbehy, ktoré ste nám posielal do redakcie v rámci súťaže o zaujímavé ceny. Toto sú najlepšie, respektíve najhoršie veci, ktoré ste si niekedy v živote našli pod vianočným stromčekom. Hlasujte, ktorý je ten najnemožnejší darček!

"Nuž ja som už rok a pol bez vlasov, keďže som na chemoterapii. Najlepšie je, že som si vlani našla pod stromčekom vlasovú kozmetiku aj s hrebeňom. Teda šampón a super kondicionér a tuším tužidlo alebo lak na vlasy. Od vlaňajšieho augusta mám hlavu ako koleno, kým sa liečim, vlasy mi nenarástli dlhšie ako jeden milimeter. No a už som objavila v skrini darčekovú tašku s mojím menom a tam fén. Ale snáď mi to niekedy dorastie a budem ešte zapletať vrkoče. Ja nemám problém, že som dohola, nikdy som nemala parochňu ani šatku, teda jasné, že cez zimu vonku čiapku. Dokonca mi to vyhovuje, nemusím to umývať, česať, farbiť a pre mňa, za mňa, vietor môže fúkať koľko chce."

Marianna

"Mala som kolegyňu, ktorá na Vianoce dostala od svojho manžela litrovú Alpu a zubnú pastu."

Martina

Niektorí ľudia prosto nevedia
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

"Ahoj, keď som mal 15 rokov, rodičia nevedeli, čo mi kúpiť, a tak sa rozhodli, že mi dajú rodinnú sadu elektrických zubných kefiek. Chápete? Dať dieťaťu zubné kefky pre celú rodinu? Paráda..."

Mathias

Niektorí ľudia prosto nevedia
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tip čiateľa)

"Môj manžel kupuje na Vianoce darček len pre mňa, všetky ostatné darčeky kupujem sama. Keďže každý rok je to pre neho veľký problém, kúpila som si pred pár rokmi darček sama a dala ho manželovi, aby ho zabalil a predpokladala som, že ho nájdem pod stromčekom. Nielenže pod stromčekom nebol, ale ešte som musela mojim malým deťom vysvetľovať, že asi som neposlúchala, keď som nič nedostala."

Viera

"Môj naj darček pod stromčekom bola termoska na čaj. Neverila som, že toto je naozaj darček. Myslela som, že je to len žart, bola to realita."

Jarka

Niektorí ľudia prosto nevedia
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

"Keďže sme doma piati, tak brat sa rozhodol pre jeden spoločný darček celej rodine, pripájam foto."

Majo

Niektorí ľudia prosto nevedia
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

"Najbizarnejší darček určite dala moja kamarátka svojmu manželovi. V tombole vyhrala kefu na vlasy, ona používa iba hrebeň. Keďže jej to bolo ľúto vyhodiť, venovala to svojmu manželovi na Vianoce. Problém bol, že už viac rokov si hlavu necháva naholo. Pohádali sa, on kefu zlomil a šmaril z balkóna."

Vilina

"Tieto Vianoce ma jeden darček doslova šokoval, a to od švagra. On si to asi ani neuvedomil, čo mi kúpil. Takže krásne zabalená škatuľka, pomaly som ju otvárala a z nej vykukol náhrobný lampáš! Začudovane som zírala jak puk. A na to mi mama musela naliať poldecák slivovice, ešte teraz sa čudujem a rozmýšľam."

Gabriela

Niektorí ľudia prosto nevedia
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tip čitateľa)

Hlasovanie bolo ukončené. Čoskoro oznámime víťazov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu