Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Veľký horoskop pre prvý štvrťrok 2015: Zistite, aký bude začiatok vášho nového roka!

Zistite, čo vás čaká v roku 2015! Zobraziť galériu (13)
Zistite, čo vás čaká v roku 2015! (Zdroj: profimedia.sk)

BRATISLAVA - Každý na konci roka hodnotí svoj život, čo dosiahol a čo by ešte chcel. Niekedy možno chýba malé nakopnutie zo strany priateľov či kolegov, aby sme sa pokúsili získať to, po čom túžime. Pomohlo by, keby sme vedeli, čo nás čaká v budúcnosti. Veštica Danica exkluzívne pre čitateľov Topiek pripravila kvartálne predpovede na celý rok dopredu! Pozrite sa, čo vás čaká v roku 2015!

BARAN

Veľký horoskop pre prvý
Zobraziť galériu (13)
Baran by mal do Nového roka vykročiť čo najráznejšie. Pre inováciu v zamestnaní je najvhodnejšia prvá dekáda mesiaca. Planéty nepodporujú náhodné milostné známosti. Pozorní buďte najmä na stretnutia s Rakom, Kozorožcom, Škorpiónom či Baranom. Mohli by ste naletieť.

Komplikáciám sa vyhnete, pokiaľ sa nebudete rozčuľovať a robiť nepoctivé veci. Aj keď sa môže na prvý pohľad zdať, že vám zámer vyšiel, planéty vám to zrátajú. Úspechy v láske nie sú vylúčené, ale netreba konať unáhlene a nečestne. V láske sa orientujte na Strelcov, tí vás určite príjemne prekvapia. Potešte partnera nejakou maličkosťou.

V marci by ste mali byť veľmi dobrí na svojich partnerov. Prípadných konfliktov sa radšej vyvarujte. Tento mesiac sa zamerajte na lásku a vzťahy. Väčšina hviezdnych konštelácii je vám naklonená. Bude sa vám dariť vo všetkom, na čo si len spomeniete. Len na konci marca vám môže niekto niečo nemilé urobiť. Pohádať sa môže každý s každým. Nerobte si zbytočné starosti doma a v rodine. Chce to pokoj a pevné nervy. Tiež vám môžu ľudia z vášho okolia klamať, ale tak isto aj vy im. Nespoliehajte sa na to, že vám lož prejde, aj keď v určitých prípadoch bude Šťastena na vašej strane. Vstupujete do vašej vlády, tak sa naplno prejavte a využite pozitívny vplyv planét.

BÝK

Veľký horoskop pre prvý
Zobraziť galériu (13)
Býk sa nemusí priveľmi hrnúť do Nového roka. V práci sú možné isté úspechy, ale tiež problémy s kolegami, ktoré sa môžu prejaviť neskôr. Venuša nepraje priveľmi láske, možné sú partnerské hádky a nedorozumenia. Upokojiť by vás mohli Ryby. Nenechajte sa vyprovokovať Vodnárom.

Vo februári by ste už mali vedieť čomu sa budete tento rok venovať a čo vás čaká. Preto nič neodkladajte a do všetkého sa vrhnite s býčou silou. Vyvarujte sa nervozite. Mali by ste mať veci pod kontrolou, inak nebeské konštelácie môžu zariadiť, že to čo ste roky budovali, zničíte v jednej sekunde. Nemusí sa to týkať len hmotných majetkov či materiálnych statkov. Zničiť môžete vzťahy, lásku či kariéru. Radšej sa nepúšťajte do žiadnych milostných dobrodružstiev, ani sa nesnažte držať diétu. V druhej polovici mesiaca sa naplno venujte partnerovi a oddajte sa veciam lásky. So svojou polovičkou sa nehádajte a ani nedávajte žiadne zámienky na prípadné hádky.

Vychutnávajte si blížiacu sa jar, venujte sa svojim blízkym a neklamte partnera. Marec bude v láske neutrálny. Výnimkou je posledný týždeň, kedy to môže vo vzťahoch trochu škrípať. Bude sa vyžadovať väčšia opatrnosť a ohľady na okolie. Vaša vládkyňa Venuša sa zúčastní tento mesiac veľa divokých konštelácii, ktoré na vás stopercentne zaútočia a občas môžu byť aj nebezpečné. Počítajte s tým, že sa ľahko nešťastne zamilujete, čo by nebolo to najhoršie, ale môže dôjsť k rozchodu s vašim partnerom. Je možné, že vás napáli nejaký Škorpión.

BLÍŽENCI

Veľký horoskop pre prvý
Zobraziť galériu (13)
Blíženci by mali vstúpiť do Nového roka pokojne a bez zbytočných ťažkostí. Nerobte si zbytočné problémy, nebeské konštelácie vám môžu spôsobiť nemalé ťažkosti. Venujte sa priateľom a nerozmýšľajte nad hlúposťami. Máte dosť času na realizáciu vašich plánov. Zamerajte svoju pozornosť na rodinu, priateľov a príbuzných. Partnera nezanedbávajte, ani nerozmaznávajte, mohli by ste si liezť vzájomne na nervy.

Pre budovanie kariéry bude pre väčšinu ľudí významná prvá štvrtina roka, čomu sa zrejme nevyhnete ani vy. Pod vplyvom snenia budete ešte celý mesiac. Viac plánujte, improvizujte a s realizáciu počkajte na príhodnejší čas. Určite na niečo zaujímavé prídete.  Pri prípadných ťažkostiach nerobte unáhlené kroky. Nikoho neurážajte a neprovokujte. Nikdy neviete koho budete potrebovať. Svoje nálady sa pokúste mať pod kontrolou. S prebúdzajúcou sa jarou už potom pôjde všetko lepšie.

Hneď na začiatku marca vám hviezdy prajú v láske. S prichádzajúcim jarným obdobím sa to však môže zmeniť. Výborný mesiac na riešenie milostných aj pracovných problémov. Nehľadiac na to, kto sa k vám hodí a kto nie, zoznamovanie si tentoraz odpustíte. Zbytočne by ste sa spálili alebo niekomu naleteli. Zvlášť opatrní buďte na Kozorožcov, Strelcov a Ryby. Radšej usilovne pracujte, budete svižnejší a chytrejší ako máloktoré iné znamenie. Na konci mesiaca môžete uvažovať o zmene zamestnania. Nesnažte sa iným ubližovať, ani nevedome, bolo by to pre vás nebezpečné.

RAK

Veľký horoskop pre prvý
Zobraziť galériu (13)
Január môže priniesť Rakom nejedno dobrodružstvo. Možné sú menšie osobné problémy, spôsobené viac-menej zlou náladou. Radšej sa do ničoho dôležitého nepúšťajte a nedávajte si žiadne novoročné predsavzatia. Váš uhol pohľadu nemusí byť správny, počkajte na príhodnejší čas. Nikoho sa radšej nepokúšajte uraziť, napravovalo by sa vám to veľmi ťažko.

Február prinesie úľavu, ak si všetko ozrejmíte ako v práci, tak i v kariére, kedy by ste už mali mať vo všetkom jasno. Prekonajte lenivosť, tvorte a vrhnite sa do plnenia úloh a vašich cieľov. Ničnerobenie a spomínanie na staré dobré časy nie je na mieste. Prvá polovica februára praje láske a medziľudským vzťahom. Zvlášť nezadaní by sa mali pokúsiť zmeniť svoje šťastie. Pri zlom počasí neklesajte na duchu, jar je za dverami a už len pomyslenie na prebúdzajúcu sa prírodu vám zlepší náladu. Deprimovaním svojho okolia si nepomôžete a váš partner si zaslúži, aby ste sa na neho usmievali. Vyhýbajte sa zbytočným konfrontáciám. Nikoho nehnevajte a radšej sa ani veľmi nerozčuľujte.

Výborný mesiac, prinášajúci nielen jar, ale aj milostný pohyb. Na naozajskú lásku sú výbornými partnermi ľudia, narodení v znamení Býk. Barani a Levy by vás mohli len využiť. Nerozptyľujte sa bežnými vecami a príhodami. Môže vám ísť o veľa. V marci ovláda po väčšinu dní mierne napätie. Mohli by ste viac pokaziť. Mali by ste obklopiť aj prácou, v ktorej budete mať ďaleko väčšiu šancu na úspechy a tiež na pokojnejší život.

LEV

Veľký horoskop pre prvý
Zobraziť galériu (13)
Nový rok vyžaduje pre Leva pokojnú stratégiu. Nikam sa nežeňte a zachovajte si ešte vianočnú náladu. Neprovokujte zbytočne svoje okolie. Milujete leňošenie, tak si ho užívajte, pokiaľ sa dá. Aklimatizácia do pracovného života nebude ľahká ani príjemná.

Vo februári začnete pracovať na plné obrátky. Hviezdy podporia ľudí s presným plánom, ktorí nehľadia na prílišné detaily a vedia, čo chcú dokázať. Zabudnite ale na geniálne myslenie bez práce. Bude veľmi potrebné priložiť ruku k dielu stoj čo stoj. Aj keď sa február so svojimi planetárnymi konšteláciami môže tváriť nebezpečne, stanete sa strojcami svojho šťastia. Budú na vás kladené vysoké nároky. Len vyberaným chovaním a snahou dosiahnete svoj cieľ. Nekorektné jednania hviezdy potrestajú. Od polovice mesiaca prichádzajú príležitosti na poli lásky. Zamerajte sa však len na vážne vzťahy. Nerobte v láske žiadne finálne rozhodnutia.

Vynikajúci mesiac pre vaše pracovné plány. Zažijete veľké zmeny a tiež nebude núdza o dobrodružstvo. Ešte pred príchodom jari bude čas rozhodovania. V polovici marca sa vám bude výborne dariť v pracovných záležitostiach a taktiež môžete pozitívne zasiahnuť do medziľudských vzťahov. Udržiavajte si výbornú náladu a osud sa vám odvďačí. Na konci mesiaca dávajte pozor na svoje duševné zdravie. Na prípadné chyby v tomto období môžete prísť až za niekoľko týždňov či dokonca mesiacov. Opatrní buďte hlavne na cestách. Nenechajte sa nikým vyprovokovať.

PANNA

Veľký horoskop pre prvý
Zobraziť galériu (13)
Panna by mala vstúpiť do Nového roka vyrovnane. Aby vás nič neobvyklé neprekvapilo, vyhnite sa zbrklosti. Do práce ani do nových vzťahov sa nežeňte, mohli by ste nepríjemne naraziť. Rozbiehajte sa pekne pozvoľna, pomaly a opatrne. Posilnite si organizmus vitamínmi, vyhnete sa prípadnému ochoreniu.

Február to je už mesiac ako stvorený na realizáciu vašich snov. Nedržte sa pri len stene. Neustupujte ani o krok. Vrhnite sa so všetkou starostlivosťou do akcie, len tak môžete doraziť do cieľa. Heslom tohto mesiac pre vás je: Menej rečí a viac práce. Pracovné hviezdne konštelácie podporia vaše dlhodobé plány. Neprimeranými rečami môžete ľahko stratiť náklonnosť svojho okolia. Premýšľajte, akú formu zvolíte pri dôležitých debatách, pretože vyslovené chyby budete ťažko naprávať. Od polovice mesiaca sa vylepšuje vaša situácia na milostnom poli. Planetárne konštelácie vám pomôžu, ak budete precízni a nič neunáhlite. Chovajte sa slušne a budete mať u opačného pohlavia úspechy.

Marec je pre vás výborný pracovný mesiac, zvlášť jeho prvá polovica. Máte šancu prekvapiť veľa ľudí vo vašom okolí aj keď vládnu Ryby, čo pre vás nebýva najlepšie obdobie. Troška nebezpečenstva môžu predsa len priniesť. Vyhýbajte sa radšej otvoreným konfliktom a dôležitým rozhovorom s kolegami a nadriadenými v práci. Zamerajte sa na spriaznené duše. Vhodnými partnermi v tomto období by pre vás mohli byť Blíženci a Strelci, ale dlhodobý úžitok nečakajte. S príchodom jari sekajte dobrotu ako najlepšie viete. Nikdy neviete, koho stretnete a na koho zapôsobíte.

VÁHY

Veľký horoskop pre prvý
Zobraziť galériu (13)
Váhy by v januári mali trpezlivo čakať. Pripravte si tie najlepšie a najodvážnejšie plány, ale ešte sa s nimi nechváľte. Načasujte si obdobie, kedy so všetkým vyjdete na svet. Január veľmi láske nesvedčí a vaša Venuša nestojí najvhodnejšie. Vyhnite sa zbytočným partnerským hádkam, v Novom roku sa nemusíte hneď s každým povadiť.

Pokiaľ nebudete veľmi premýšľať a špekulovať, zaznamenáte úspechy aj na poli lásky. Viac ako na milostný život, by ste sa však mali zamerať na prácu. Vo všetkom sa snažte byť precízni a dokonalí. Aj z malých chybičiek sa môže zrodiť veľký problém, čo by sa vám nemuselo vyplatiť. Na konci mesiaca hrozia podvody a nepríjemnosti. Dobre urobíte, ak si všetko dôkladne premyslíte, kým sa pustíte do samotnej realizácie. S príchodom jari vám pôjde všetko omnoho ľahšie.

Konečne prichádza mesiac, v ktorom môžete zúročiť svoje vrodené vlastnosti Váh. Vyniknete v medziľudských vzťahoch a tiež sa vám bude dobre dariť v láske. Venuša stojí v Rybách a môže v priebehu mesiaca vytvárať aj nepríjemné konštelácie s inými planétami. V láske sa preto radšej sústreďte len na svojho partnera. Hviezdy vás podporia, pozor však, všetko je výborné do 21.marca, kedy sa karta začne obracať a vy budete myslieť aj na zadné vrátka. Na konci mesiaca sa môžete dočkať istých nepríjemností vo vzťahoch.

ŠKORPIÓN

Veľký horoskop pre prvý
Zobraziť galériu (13)
Škorpión by v januári nemal byť za každú cenu aktívny. Pri akejkoľvek činnosti by ste mali byť opatrní. Svojím správaním sa a prácou môžete urobiť viac škody ako osohu. Riskujte len v takých veciach, o ktorých výsledku ste skalopevne vopred presvedčení. Každá minca má však dve strany a riziko je aj v láske vždy veľké. Potrebné nástroje sú vám k dispozícii. Sústreďte sa na svoju vôľu a zdokonaľujte svoje schopnosti.

Hneď na začiatku februára príde šanca, ktorú by ste mali využiť. Vaše šance budú tým väčšie, čím bude pre vás dosiahnuteľnejší cieľ. Skonsolidujte svoje sily a vrhnite sa s vervou do práce. Bolo by dobré zamerať sa na nejaký konkrétny pracovný cieľ, budovanie kariéry alebo realizáciu zložitejších nápadov. Buďte však opatrní, aby ste si proti sebe nepoštvalo okolie. Aj keď teraz možno nikoho nepotrebujete, nikdy neviete, čo bude o mesiac. Vo veciach lásky stále neriskujte. Všetko čo urobíte sa vám môže vrátiť v dobrom aj v zlom. Radšej si veci dôkladne premyslite a nerobte unáhlené závery. Realizujte svoje plány.

Pred príchodom jari sa vám nemusí veľmi dariť v láske. Naopak v práci to bude výborné, že sa nestačíte diviť. Naberiete potrebnú silu a energiu. Pri takýchto hviezdnych konšteláciách sa vám obvykle mimoriadne darí. Možno by ste si mohli vziať aj pár nadčasov. Na konci marca budete mať tendenciu nehovoriť úplnú pravdu. Ľudí klamte čo najmenej, partnera skúste neklamať vôbec. Riskovanie vo veciach lásky vám môže, ale aj nemusí vyjsť. Mali by ste byť k partnerovi príjemní a pokiaľ partnera nemáte, porozhliadnite sa vo vašom okolí, kto by k vám najviac pasoval. Pracujte usilovne, buďte k ľuďom vľúdni a všetko sa vám v dobrom vráti.

STRELEC

Veľký horoskop pre prvý
Zobraziť galériu (13)
Len málokomu toľko hviezdy prajú. Tak sa usilujte a výsledok sa dostaví. Nikoho sa nesnažte uraziť, vrátilo by sa vám to aj s úrokmi. Neúspechy nevnímajte a tešte sa aj z malých víťazstiev. Pozor na zamilovanie sa. Môžete ho stratiť alebo sa k sebe nemusíte vôbec hodiť. Nič si z toho nerobte a počkajte na príhodnejší čas, na jar.

Vo februári sa ešte nikam nežeňte, radšej dôkladne plánujte a všetko si pomaly vyjasňujte. Bola by škoda premárniť čas premýšľaním nad hlúposťami. Je tu opäť rok, kedy treba začať premyslene pracovať. Ak však pociťujete niečo iné, potom sa nepremáhajte a zvoľte si cestu, ktorá vás dovedie k vášmu cieľu. Načo sa zameriate, toho sa už nepúšťajte. Verte svojej intuícii, tá vás povedie správnym smerom. Na poli lásky by vás nemalo nič prekvapiť. Vyhnite sa návalom hnevu a všetko bude fajn. V prípadných sporoch zvoľte taktiku slušného správania.

Čím viac sa bude blížiť jar, tým viac sily budete v sebe cítiť. Tak je to každý rok, ale tento je to zvlášť dôležité. Naučte sa efektívne pracovať a žiť. Je možné, že vás niečo výnimočné napadne, preto by ste mali byť dobre pripravení. Budujte stále dobré partnerské a pracovné vzťahy. Ľudí budete potrebovať. V marci budete relatívne dosť pokojní v partnerskom vzťahu. Pokiaľ partnera nemáte, pomaličky si nejakého opatrne zadovážte. Na konci mesiaca pozor na reči, mohli by ste svoju povestnú drzosť oľutovať. Nekomplikujte si zbytočne život.

KOZOROŽEC

Veľký horoskop pre prvý
Zobraziť galériu (13)
Váš pokoj by nemali narušovať žiadne unáhlené či prudké rozhodnutia. Ak ste si dali nejaké predsavzatia, nechajte si ich ešte uležať v hlave. Zbytočne nerozhadzujte a viac šetrite. Možné sú partnerské hádky. Nepodceňujte ich, mohli by vám narobiť nemalé problémy.

Na začiatku februára vás čaká ten pravý nástup. Podľa presného plánu by ste už mali mať všetko v hlave usporiadané. Využite nepripravenosť okolia, to je vaša šanca. Až vo februári štartujete všetky svoje aktivity, tak sa nebojte zvýšiť pracovné nasadenie. Kto bude len čakať, ničoho sa nedočká. Nekompromisné kroky potrebujú nekompromisných hráčov. Riskovať síce nemusíte, ale bude to chcieť nejaký razantnejší pohyb. Vytýčte si konkrétne ciele. Vo vzťahoch prejavte svoju srdečnosť, neklamte a radšej mlčte. Nevyplatí sa vám hrať priveľmi na istotu. Kto neriskuje, nevyhrá. 

Tento mesiac sa pustite bez zbytočného zdržiavania do všetkého, čo treba urobiť. Venujte sa rodine, deťom, partnerovi. Mali by ste si naplánovať spoločnú rodinnú akciu. Spoločne s partnerom sa pokúste o realizáciu vašich plánov. Pokiaľ partnera nemáte, isté šance na zoznámenie tu budú. Každý je strojcom svojho šťastia. Aké podmienky si vytvoríte, také budete mať. Vrhnite sa do riešenia všetkých problémov a uvidíte, ako vám to pôjde. Nebojte sa žiadnych ťažkostí a uvidíte, že uspejete. 

VODNÁR

Veľký horoskop pre prvý
Zobraziť galériu (13)
Vodnár by sa mal v januári pripravovať na realizáciu svojich myšlienok a plánov. Nebuďte priveľmi horliví. Za každú cenu sa nesnažte dosiahnuť všetko, na začiatku roka sa to ani nebude dať. V tejto dobe budete dokonca obľúbení v spoločnosti, čo by ste mohli využiť vo svojom milostnom živote. Zároveň sa ujímate aj svojej vlády, tak prečo ju nevyužiť pre seba.

Naplno sa prejavte v období vašej vlády, kedy je najideálnejší čas na činy. Všetky svoje sily začnite smerovať k týmto cieľom. Lajdáckosť by sa vám nevyplatila a mohla by vás časom mrzieť. Nie je vhodný čas na zmeny, zvlášť v zamestnaní. S partnerom hovorte otvorene a neubližujte mu. Máte vynikajúci čas pre nadväzovanie partnerských kontaktov, hlavne pracovných. Vsaďte na svoju prirodzenú inteligenciu, schopnosť hovoriť pravdu a nič iné nemusíte robiť. Výsledok príde sám.

Na začiatku mesiaca sa aj na vás usmeje šťastie. Nebráňte sa milostným nápadom i návrhom. Nemali by ste však loviť v kalných vodách, aby ste sa nezosmiešnili. Nevyhýbajte sa ani spoločnosti. Prebúdzajúca sa príroda pôsobí na každého. Láska vám rozhodne svoje dvere privierať nebude, ale samé to nepríde. S príchodom jari buďte obozretnejší, pretože sa vás niekto môže pokúsiť oklamať. Marec je ideálny mesiac na rozjímanie a vymýšľanie. Pripravte si realizáciu svojich plánov na lepšie počasie. Viac rozjímajte a nikomu neubližujte ani v náznakoch.

RYBY

Veľký horoskop pre prvý
Zobraziť galériu (13)
Ryby by mali v januári v pokoji dokončovať všetko neodkladné. Nejako extrémne sa neprejavujte na verejnosti ani v súkromí. Lepšie budete vedieť poradiť iným, než samy sebe. Na konci mesiaca už budete omnoho sebaistejší. Dávajte si pozor na Vodnára, ktorý by vám mohol popliesť hlavu alebo nejako nešťastne vstúpiť do života. Naopak, šťastie vám prinesie Lev.

Vo februári môže prísť síce sklamanie v citovej oblasti, ale nebude to také zlé, ako sa na prvý pohľad bude zdať. Ďaleko rozvážnejší by ste mali byť v profesionálnom živote. Len ťažko sa môžete dostávať do záberu. Chce to trpezlivo pridávať a prekonávať prekážky. Február je pre vás mesiacom rozjímania. Nepúšťajte sa do konkrétnych činov. Môžete kadečo popliesť či pokaziť, a to aj nevedomky. Vidinám a snom neprikladajte až taký veľký význam, ale ani ich nepodceňujte. Navštevujte svojich priateľov, rodinu a známych. V poslednej dekáde sa ujímate vlády, bude to chcieť trpezlivosť. V láske buďte otvorení, ste zrelí na milostný vzťah. Pre mnohých budete dobrými radcami.

Ste vo svojej vláde, naplno si ju užívajte. Pokiaľ udržíte svoje emócie na uzde, môžete počítať s priemerným priebehom prvej polovice marca. Ak sa však rozhodnete niečo riešiť cez city, nie sú vylúčené ťažkosti či problémy. Na konci mesiaca vás čakajú slušné nápady, z ktorých by ste mohli niečo vyťažiť. Vašou slabou stránkou bude láska. Väčšina z vás sa môže zamilovať. Planéty spôsobia nekompromisný útok na vašu citovosť. Nevyhýbajte sa láske, aj keď to bude nebezpečné. Chce to len trochu opatrnosti, aby ste niekomu nenaleteli. Na konci mesiaca ale brzdite, sú možné klamstvá a podvody.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu