Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Legendárna vianočná pieseň v podaní sexi blondínky: Rolničky, aké ste ešte nezažili!

Sara X
Sara X (Zdroj: FOto: YuoTube)

LAS VEGAS - Talentovanú Saru X Millsovú (27) už určite poznáte. Kráska používa svoje prsia vo veľkosti D naozaj originálnym spôsobom. Dokáže ich roztancovať, a tak vytvorí netradičný sprievod k známym melódiám. Vypočujte si vianočnú klasiku Rolničky, no najmä pozerajte, aký skvelý doprovod dokáže Sara vykúzliť.

K Vianociam neodmysliteľne patrí pesnička Jingle Bells (Rolničky). Nasledujúce podanie však premenujme na Jingle Boobs (prsia). Pozrite si skvelý výkon Sary X, ktorá vyčarí úsmev na tvárach najmä mužkej polovici ľudstva.

Saru už pred pár mesiacmi preslávilo video, na ktorom tancujú jej prsia na skladbu Malá nočná hudba od Wolfganga Amadeusa Mozarta. Zverejnené video zožalo obrovský úspech.

Sexy Sara teraz pripravila lahôdku aj pod stromček. Najprv si zoblečie kožuch a v spodnej bielizni s vianočným motívom sa postaví pred kameru. Blondínka sa netají tým, že má implantáty. Tie si dala urobiť lebo bola tanečnicou pri tyči. "Mal som naozaj silné prsné svaly od toho, že som robila tanec pri tyči. Akonáhle som dostala implantáty, zistila som, že ich dokážem takto presúvať,“ povedala pre britský denník Mirror. Pozerajte, čo dokáže!

Sara X - prsí tanec

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu