Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Rick Rosner Zobraziť galériu (2)
Rick Rosner (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES - Einsteina by svojím IQ strčil do vrecka, ale bez chemických preparátov by bol slabý ako mucha. Jeho deň je plný rutiny, tabletiek a boja so svojou závislosťou. Má totiž príliš komplikovanú osobnosť.

Rick Rosner s IQ 192, ktorý si nárokuje na privilégium druhého najinteligentnejšieho muža planéty, je každý deň závislý od drogového koktailu, ktorý pozostáva z 38 piluliek. Rick sa takýmto spôsobom snaží udržať v psychickej pohode. Napriek svojej intelektuálnej kapacite je nezamestnaný – zamestnáva ho totiž písanie autobiografickej knihy s názvom Génius - hlupák.

Bývalý televízny dramaturg a vyhadzovač trávi svoj čas konzumáciou rozličných preparátov a päťkrát denne návštevou telocvične , keď práve nepracuje na vývoji svojej teórie, ktorú načrtáva v pripravovanej knihe.

Rosner konzumáciu rozličných látok od kávy po aspirín a experimentálne pilulky na odstránenie proteínu z mozgu uznáva a takéto praktiky považuje za svoju rutinu: „Rád by som ostal zdravý a živý tak dlho, ako to len bude možné. Možno len tretina z toho, čo robím, má však nejaký úžitok.“

Druhý najinteligentnejší muž sveta
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Na otázku, prečo sa drží svojej rutiny, hovorí: Páči sa mi to. Je to súčasť moje obsedantnej osobnosti, ktorá ma doviedla k dôslednému testovaniu osobnosti, hovorí muž, ktorému namerali superinteligenciu.

Rosner žije už dvadsať rokov v Los Angeles so svojou manželkou a predtým, ako dostal prácu v televízii, pracoval ako vyhadzovač a dokonca aj nahý model! Jeho IQ je údajne pôvodom zúfalstva, ktoré bolo dôsledkom podradnej práce a snahy nájsť si priateľku. „Ľudia si myslia, že chytrí musia robiť veľa šikovných vecí, ale ja som urobil veľa hlúpostí,“ priznal génius pre Daily Mail.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu