Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Záhadný fenomén pri sídle Google: Ľuďom z tajomnej energie vstávajú vlasy dupkom!

Záhadný fenomén pri sídle Google
Záhadný fenomén pri sídle Google (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - V okolí londýnskeho sídla spoločnosti Google sa dejú podivné veci. Z budovy vyžaruje tajomná energia, z ktorej okoloidúcim ľuďom vstávajú vlasy dupkom. Nikto nemá ani tušenia, čo stojí za týmto nezvyčajným javom.

Ulica St Giles High Street v Londýne je známa predovšetkým tým, že na nej sídli centrála internetovej firmy Google. A práve z nej vychádza záhadná statická energia v podobe svetlého lúča, ktorý stavia ľudské vlasy do pozoru. Nedávno tade prechádzal aj Simon Legrand. Keď vošiel do silného elektronického poľa, pokrývka jeho hlavy to okamžite zaregistrovala.

"Stojím pri budove Google a cítim na mojom čele jemné šteklenie. Približujem sa k lúču a moje vlasy vstávajú dupkom," opisuje Simon chvíle napätia vo videu, ktoré nakrútil jeho kamarát. Ten po tom, ako podišiel k lúču, dokonca utrpel elektrický šok.

Nikto netuší, čo je príčinou tohto neobyčajného javu. Jedna teória hovorí, že by mohlo ísť o problém s elektrickým vedením, ktoré sa tiahne pod budovou, podľa ďalšej zas elektrické pole vytvárajú kovové stĺpy, ktoré stavbu obklopujú. Tento fenomén skúmal už aj prevádzkovateľ distribučnej siete pre elektrinu, spoločnosť UK Power Networks, ktorá vyhlásila oblasť za bezpečnú. Google sa k záležitosti odmietol vyjadriť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu