Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kolja (7) na VIDEU je fenomén: Po zásahu elektrickým prúdom má nadprirodzené schopnosti!

Kolja si myslí, že sa z neho stal superhrdina! Zobraziť galériu (3)
Kolja si myslí, že sa z neho stal superhrdina! (Zdroj: YouTube)

OMSK - Kolja Krugljačenko o sebe hovorí, že nie je výnimočnejší ako ostatné deti na Sibíri. Okrem jeho úžasných magnetických schopností, ktoré popierajú fyzikálne zákony. Ruské médiá ho preto nazývajú „magnetický chlapec“.

Koljova fascinujúca premena sa podľa jeho slov začala v roku 2010, keď ho doma ľahko zasiahol elektrický prúd z pokazenej chladničky, informuje Vocativ.com. Chlapec zásah prežil, ale od tej doby je schopný na svojom tele držať kovové predmety. „To všetko sa deje bez toho, aby som chcel,“ povedal Kolja, ktorého ojedinelé schopnosti vedci nevedia vysvetliť.

Kolja (7) na VIDEU
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Doteraz nie je vyjasnené, či sú jeho magnetické schopnosti reálne alebo ide len o nejaký druh hranej riadenej senzácie. Chlapec je však na ne hrdý: „Myslím, že sa zo mňa stal superhrdina,“ sebaisto vysvetlil Kolja, ktorý má so svojimi schopnosťami veľké plány. V budúcnosti by chcel dokázať dvíhať ťažké kovové predmety pri katastrofických scénach hollywoodskych trhákov.

Kolja (7) na VIDEU
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

„Je to dobrý chlapec,“ rozplýva sa nad ním triedny učiteľ. „Keď vidí, že má niekto problém, neváha zasiahnuť.“  Vďaka svojim paranormálnym vlohám sa stal Kolja najpopulárnejším dieťaťom v škole.

Hoci je Kolja magnetickou ruskou hviezdou, nie je jediným paranormálnym fenoménom. Na konci sovietskej éry upútala pozornosť krajiny 8-ročná magnetická Svetlana Glinko. Ďalším bol továrenský robotník Leonid Tenkaev, ktorý dokázal držať kovové predmety na svojom tele po tom, ako ho v roku 1986 zasiahlo žiarenie z černobyľskej jadrovej havárie. Podľa japonských lekárov, ktorí ho vyšetrovali, mali rovnaké schopnosti aj jeho manželka, dcéra a vnuk!

Magnetický Kolja

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu