Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Drsné VIDEO troch sestier závislých na heroíne: Takto vyzerá deň v ich živote, úplné peklo!

Sestry závislé na heroíne Zobraziť galériu (5)
Sestry závislé na heroíne (Zdroj: YouTube)

CHICAGO - Tri sestry zo Spojených štátov dovolili televíznym kamerám nahliadnuť do ich života, ktorý sa celý točí okolo drog. Všetky sú závislé na heroíne a ich prvá a zároveň jediná starosť je zohnať dávku a uspokojiť tým svoju závislosť.

Silné zábery sa objavili v programe Dr. Phila, klinického psychológa, ktorý v televízii poskytuje poradenstvo ľuďom so širokou škálou problémov. Rodičia dievčat, Linda a Rich, prijali pozvanie do šou, aby konfrontovali svoje dcéry, ktoré drogovou závislosťou zničili rodinu.

Sestry mali život vo svojich rukách. Dvadsaťsedemročná Valeen bola kedysi najpopulárnejším dievčaťom na škole. Jej o dva roky mladšia sestra Amanda sa zas stala kráľovnou plesu a chcela byť dentálnou hygieničkou. No a najmladšia, dvadsaťdvaročná, Tiffany, vynikala v športe.

Sestry závislé na heroíne
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

Niekde sa však stala chyba a všetky tri podľahli drogám. Konkrétne heroínu. "Keď sme zistlili, že sme všetky závislé, povedali sme si, do pekla, to čo je? Môžeme sa teraz spolu nadrogovať," hovorí najstaršia Valeen.

Každý deň sestier začína rovnako. Keď sa zobudia, prvá vec, na ktorú pomyslia, sú drogy. Kamery ich nakrúcali pri tom, ako ako nastúpili do auta, aby sa vybrali za dílerom, od ktorého za 140 dolárov (112 eur) kúpili dávku. S drogami v ruke sa mladé ženy ponáhľali domov. Valeen to ale nevydržala a pichla si ju rovno v aute.

Sestry závislé na heroíne
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

"Heroín je moja droga. Najprv som ju šnupala, teraz si ju pichám. Potrebujem ju k životu, nevydržím bez nej," opisuje svoju závislosť Amanda. Tiffany zas nedávno prepustili z väzenia po tom, čo ju už stvrtýkrát zatkli v súvislosti s jej závislosťou. Ruky a žily v nich má už tak dopichané, že si musela začať pichať drogu do nohy. "Je to jednoducho začarovaný kruh zúfalstva," povedala.

Sestry závislé na heroíne
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

Všetko toto samozrejme zanechalo hlbokú stopu v rodičoch. "Nemôžem sa na svoje dcéry ani pozrieť, nenávidím ich. Sú nechutné. Hanbím sa za nich," vyznala sa zo svojich pocitov Linda, ktorá v minulosti sama bojovala zo závislosťou na kokaíne.

Sestry závislé na heroíne
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: YouTube)

Heroín ovládol život jej dcér v každom aspekte, a to s priam katastrofálnymi následkami. Valeen, štíhla atraktívna brunetka, začala spávať so staršími mužami za peniaze, aby mala na drogy. A nedávno sa dala na prostitúciu z rovnakého dôvodu aj Amanda.

Valeen sa pokúšala prestať a nastúpila na liečbu. Čistá však dlho neostala, kvôli čomu jej úrady odobrali dcéru. V jej prítomnosti si totiž pichla drogu do žily. Doktorovi Philovi sa so slzami v očiach priznala aj k tomu, že často šoféruje pod vplyvom drog. Všetky sestry dohromady užili okolo 36 500 dávok. Šou sa skončila tým, že Dr. Phil dievčatám ponúkol, že im zaplatí liečbu na klinike, pokiaľ budú sestry ochotné ju absolvovať osobitne v troch rôznych zariadeniach, aby zle nevplývali jedna na druhú. Ďalej im odporučil, aby sa ani potom určitú dobu vôbec nestretávali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu