Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najmladší otec (15) má zlomené srdce: Takto škaredo ho oklamali!

Alfie zrejme dúfal, že budú s Chantelle a Masie rodina
Alfie zrejme dúfal, že budú s Chantelle a Masie rodina

LONDÝN - Každý si pamätá najmladšieho otca vo Veľkej Británii. Je ním Alfie Patten, ktorý sa stal rodičom vo svojich 13 rokoch. Britské médiá sa chytili jeho príbehu, mamička totiž bola rovnako neplnoletá, Chantelle Steadman mala totiž len 15. Porodila zdravú dcérku menom Maise. Ako sa však ukázalo po dvoch rokoch vďaka testu DNA, ktorý dala spraviť Alfieho mama Nicola, Alfie nie je otec.

Alfie sa svojím spôsobom dá považovať za malého hrdinu. Napriek tomu, že nemohol byť otcom Maise, rozhodol sa prevziať zodpovednosť za dieťa. Keď mu rodičia oznámili správu, že nie je otcom, dokonca sa rozplakal. Všetko bolo spôsobené tým, že Alfie nemal poriadne znalosti o tom, ako počať dieťa. Matka Maise to zneužila.

Alfie má dnes už takmer 16, jeho mama Nicola (45) má okrem neho ďalšie tri deti. Pre časopis People priznala, že celá záležitosť im riadne pochrámala povesť a bojí sa, aby Alfie nemal problémy aj v budúcnosti – nielen s dievčatami, ale napríklad aj pri hľadaní zamestnania. Jasné však je, že v budúcnosti z neho určite bude dobrý otec.

„Plakal po tom, ako zistil, že nie je otec. Keď sme mu povedali, že dieťa nie je jeho, chytil hysterický záchvat a utiekol z izby. Bol úplne zničený. Utekal na parkovisko a sadol si do auta k sestre Jade. A bolo to. Už sme o tom viac nehovorili,“ opisuje situáciu Nicole. Alfiemu ostali len fotky malej Maise a výstrižky z novín, ktorých bolo za tie dva roky neúrekom. Ktovie, čo ho čaká v najbližších rokoch.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu