Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

VIDEO Vraždiacu anakondu si na noc zobral domov: Riskoval život vlastných detí!

Anakonda mala takmer 6 metrov a vážila 79 kilogramov.
Anakonda mala takmer 6 metrov a vážila 79 kilogramov. (Zdroj: YouTube)

CAYENNE - Rôzni ľudia majú rôzne záujmy, ktoré niekomu môžu byť blízke, no inému sa doslova hnusia. Napríklad učiteľ matematiky z Francúzskej Guyany menom Sebastien Bascoules (39) už ak dieťa rád chytal hadov. Ľuďom trpiacich ofidiofóbiou, teda fóbiou z hadov, by určite takáto zábavka neprišla ako vhodná. No to nie je nič oproti tomu, čo chytil Sebastien iba nedávno!

Keď tento nezvyčajný muž so záľubou v plazoch počul, že obrovský had zjedol kamarátovho psa, rozhodol sa, že hada vlastnoručne chytí. To aj splnil s malou pomocou niekoľkých priateľov a celú udalosť navyše zaznamenal na video.

Anakonda, ktorú sa mu podarilo vytiahnuť z vody, merala takmer šesť metrov a vážila necelých 80 kilogramov. Potvoru neskôr vypustili ďaleko od civilizácie, aby už nemala komu ublížiť, možno len iným divo žijúcim zvieratám.

Šokujúce však je, že Sebastien sa rozhodol s anakondou vo vlastnej vani spať v noci pod jednou strechou, kým ju odviezli preč. Dokonca sa s ňou hrali jeho deti, no pre tento účel jej obviazal hlavu, aby im nemohla ublížiť. Ako hovorí vo videu, bola riadne silná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu