Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Z tohto policajného zásahu sa popukáte: Volali o pomoc, nebezpečenstvo číha v kríčkoch!

Plyšový psík zalarmoval policajtov aj Slobodu zvierat Zobraziť galériu (3)
Plyšový psík zalarmoval policajtov aj Slobodu zvierat (Zdroj: Foto: Sloboda zvierat)

BRATISLAVA - K naozaj kurióznemu prípadu boli v stredu dopoludnia privolaní bratislavskí mestskí policajti. Mali sa postarať o odchyt nebezpečného kríženca psa, ktorý bol medzi kríkmi. Na ich veľké prekvapenie pes nezistenej rasy bol plyšové zvieratko.

Aj muži zákona musia niekedy riešiť úsmevné situácie. „To, že aj u nás je niekedy veselo, potvrdzuje aj stredajší výjazd. Mestská polícia nás zavolala k Polusu, k usmrtenému psíkovi. Na mieste už asistovali dve policajné hliadky. A psík? No, bol to iba plyšák! Teraz má miesto vo výbehu,“ napísala Sloboda zvierat na svojom Facebookovom profile.   

Obyvatelia sa neznámeho tvora medzi kríkmi báli natoľko, že zalarmovali policajtov. V stredu doobeda dostali bratislavskí muži zákona oznam od občana, že v kríkoch pri nákupnom centre je nebezpečný veľký pes. „Polícia dostala oznam o uhynutom psovi na Vajnorskej ulici a až na mieste sme zistili, že ide o plyšové zviera,“ informoval hovorca bratislavských mestských policajtov Peter Pleva.

Z tohto policajného zásahu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Foto: Sloboda zvierat)

Na pomoc si policajti zavolali Slobodu zvierat. Na základe novej vyhlášky ich totiž majú o podobných odchytoch informovať. Až keď muži zákona dorazili na miesto, zistili, že v kríkoch je pohodené i keď veľké, ale milé plyšové zvieratko. Na miesto už išla aj Sloboda zvierat, s ktorou sa ale policajtom nepodarilo opäť spojiť, aby ich výjazd odvolali.

Úkony spojené s privezením živého, či mŕtveho zvieraťa do útulku by mal zaplatiť magistrát.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu