Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Jasmine (21) nestačili dve prsia: Dala si spraviť tretie, nevídané FOTO!

Jasmine a jej tri prednosti Zobraziť galériu (3)
Jasmine a jej tri prednosti (Zdroj: freshgrads.sg)

TAMPA - Ktorému mužovi by sa nepáčilo pomyslenie na ženu s troma prsiami. Možno pánov teraz poteší informácia, že už to viac nie je len otázka ich predstavivosti, ale také stvorenie naozaj existuje. Volá sa Jasmine Tridevil.

Zoznámte sa s dvadsaťjedenročnou Jasmine, masérkou z Floridy a veľkou fanúšičkou iluzionistu Crisa Angela. Taktiež prvou ženou na svete, ktorá má tri prsníky. Ten umelo vytvorený o veľkosti C sa nachádza v strede hrudníka a bol vymodelovaný z tkaniva vyrezaného z brucha a takmer pol litra silikónu. Stálo ju to 20 tisíc dolárov (15,5 tisíc eur).

Trvalo celú večnosť, kým Tridevilová našla plastického chirurga, ktorý bol ochotný jej bizarnú požiadavku splniť. I tak ale všetko nedopadlo podľa jej predstáv. Bradavku sa mu ešte vytvoriť podarilo, dvorec už ale nie, takže musel byť nakoniec vytetovaný.

Jasmine (21) nestačili dve
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: freshgrads.sg)

Keď sa o tomto počine dozvedela Jasminina matka, zúrila. Napísala jej zlostnú sms správu, v ktorej stálo: "Prečo si to urobila? Je to škaredé. Ľudia sa na tebe smejú. Pre peniaze si schopná urobiť všetko. Nemáš žiadnu morálku a žiadne hodnoty. Čo je skvelé na tom, že sa chce ľuďom pri pohľade na teba vracať?"

Svojrázna brunetka si z matkinej kritiky veľkú hlavu nerobí. Trochu pravdy však na jej slovách predsa len bude. Zdá sa totiž, že mladá žena je naozaj ochotná pre slávu prekročiť akékoľvek hranice. Tretí prsník si totiž dala spraviť v snahe mať vlastnú reality šou na MTV. A druhým dôvodom je, že chce odlákať prípadných nápadníkov.

"Viem, že to znie šialene, ale rozhodla som sa, že už nikdy s nikým nechcem chodiť. A dúfam, že takto budem pre mužov menej atraktívna," povedala.

Jasmine (21) nestačili dve
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: freshgrads.sg)

Mnohí ľudia si myslia, že Jasmine potrebuje psychologickú pomoc a jej konanie pramení v temnej minulosti, ktorá ju prenasleduje. Iní ju zas podporujú v tom, aby pokračovala v plnení svojich cieľov a tým pádom aj snov. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu