Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Sexuálny otrok trojprsej ženy (21): Mám doživotnú traumu a znetvorené telo!

Jasmine a Micheal, ktorého mala väzniť Zobraziť galériu (3)
Jasmine a Micheal, ktorého mala väzniť (Zdroj: Facebook, freshgrads.sg)

TAMPA - Američanka, ktorá sa na titulky svetových médií dostala vďaka tomu, že si nechala vytvoriť tretí prsník, je podľa všetkého riadna potvora. Vyšlo totiž najavo, že u seba doma násilím držala istého tínedžera ako sexuálneho otroka.

Micheal Squier sa s Alishou Hesslerovou alias Jasmine Tridevil zoznámil pred štyrmi mesiacmi na internete, kde sa rozprávali o svojich sexuálnych úchylkách. Dvojica začala po krátkom čase spolu bývať. Po necelých troch týždňoch spoločného súžitia ale chlapec utiekol, uvádza portál metro.co.uk.

Príčinou jeho náhleho odchodu bolo vraj to, že Jasmine ho využívala ako sexuálneho otroka. Na hruď mu nožom vyrezala svoje meno a nútila ho spať v psej klietke. "Spravila si zo mňa otroka. Bila ma a ponižovala ma. Spôsobila mi fyzickú aj duševnú traumu, s ktorou budem musieť žiť do konca života," povedal osemnásťročný mladík denníku The Sun.

Sexuálny otrok trojprsej ženy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook, freshgrads.sg)

Ďalej prezradil, že tretí prsník, o ktorom Tridevil tvrdí, že je pravý, má byť umelý. Vraj si ho každý večer skladá dolu a potom ráno zas prilepuje lepidlom na hrudník. To ale dievčina rázne poprela. "Mám tri prsné implantáty a žiadny z nich nie je protetický. Už čoskoro sa o tom na vlastné oči presvedčíte sami," vyhlásila svojská brunetka.

Sexuálny otrok trojprsej ženy
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: freshgrads.sg)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu