Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Keď vášeň zavelí do útoku: VIDEO rannej sexrozcvičky v metre!

Takto to vyzerá, keď vás premôže vášeň Zobraziť galériu (2)
Takto to vyzerá, keď vás premôže vášeň (Zdroj: YouTube)

BERLÍN - Tak tomu sa hovorí riadna ranná rozcvička! Cestujúcim v berlínskom metre sa včera naskytol bizarný pohľad. Pri jednom z nástupíšť stála mladá dvojica. Či skôr asi je lepšie povedať, narážala do seba. Za účelom dosiahnutia sexuálneho uspokojenia.

Obyvatelia Berlína, ktorí šli vo štvrtok ráno do práce metrom, sa pod zemou, konkrétne na stanici Schoenleinstrasse, dočkali drsného prekvapenia. Na opustenom vlakovom nástupišti stála mladá žena opretá o stenu a za ňou muž oblečený v smokingu. Čo tam robili, je vám už asi jasné.

Pohotovým okoloidúcim nebolo viac treba. Schytili mobilné telefóny a sexuálne predstavenie nakrútili. Keď milenci zbadali, že ich natáčajú, do kamery ukázali zdvihnutý prostredník na znak toho, že ich majú, ako sa ľudovo hovorí, "na saláme".

Keď vášeň zavelí do
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Oblečenie oboch aktérov naznačuje, že sa dvojica zrejme vracala z nejakej spoločenskej akcie. A cestu domov si rozhodla spríjemniť súložou. Nemecká polícia sa incidentom nebude zaoberať, vzhľadom na to, že nikto nepodal oficiálnu sťažnosť. Miestne médiá sa snažia vypátrať totožnosť dotyčného páru vypátrať a tomu, komu sa to podarí, dokonca ponúkli odmenu.

Upozornenie, VIDEO nie je vhodné pre maloletých a slabšie povahy.

Sex v berlínskom metre

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu