Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

VIDEO Sex v pražskom metre: Dvojica si to rozdávala vo fotokabínke!

Asi nenašli vhodnejšie miesto
Asi nenašli vhodnejšie miesto (Zdroj: YouTube)

PRAHA - Keď je chuť, miesto veľmi nerozhoduje. Svoje o tom vie aj dvojica z pražského metra, ktorá si užívala sexuálne radovánky ukrytá iba za tenkým látkovým závesom fotokabínky. To, že v dnešnej pretechnizovanej ére sa dostane minimálne na YouTube, jej muselo byť jasné, ale zdá sa, že v záchvate erotického ošiaľu hodila túto okolnosť za hlavu. Nuž, a dnes sa jej video pretriasa na internete aj v médiách.

O protagonistoch záznamu sa toho veľa nevie. Vznikol však na stanici linky C I.P. Pavlova v pražskom metre a natočili ho pravdepodobne náhodní okoloidúci, ktorí nemohli okolo takejto drzosti prejsť len tak bez povšimnutia. A možno už vopred vedeli, že ak zábery dajú na internet, bude z toho veľké haló. Teda aspoň na pár dní.

Látkový záves totiž nezakrýva všetko, keďže nesiaha až po zem, a tak vidno nohy muža v bielych ponožkách so spustenými nohavicami a kopulačné pohyby. Zjavne však v kabínke nie je sám, o čom svedčí aj ďalší pár nôh, ktorý sa ukáže neskôr.

Keď si dvojica uvedomí, že má obecenstvo, nakrátko ostrihaná žena vybehne z ich "budoára lásky" a žiada, aby bolo nahrané video vymazané. Zjavne sa však nestretla so súhlasom, keďže sa objavilo aj na YouTube.

Portál extra.cz informoval, že podľa jedného z internetových užívateľov slečna zvykne v týchto miestach často popíjať s partiou bezdomovcov a v tej kabínke to nerobila prvýkrát. Prostitútka to vraj však nie je.

Sex v metre

Viete o tom, že eko môžete byť aj v spálni? Prečítajte si na Vyšetrení, ako byť vďaka sexu ešte zdravší!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu