Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Diváčka sa strápnila pred celým cirkusom: VIDEO epickej jazdy na ťave

Jazda na ťave
Jazda na ťave (Zdroj: Foto: youtube)

MOSKVA - Tak toto video fakt nemá chybu! Do kolien dostala obecenstvo diváčka, ktorá sa v ruskom cirkuse chcela prejsť na ťave. I keď ju istilo lano, narobilo viac neplechy ako osohu. Pozrite si nasledujúci záznam a zaručene sa dobre pobavíte.

Nevinne vyzerajúca jazda na ťave sa skončila totálnym trapasom. Mladú ženu poistili bezpečnostným lanom. Pri tom, ako sa štverala na ťavu, jej na zadku praskli nohavice. Jednou rukou si obrovskú dieru zakrývala a druhou sa usilovala zvieraťa udržať. To sa jej však nepodarilo a z ťavy spadla.     

Situácia sa vymkla z rúk, no očividne „v rukách“ nebola ani na začiatku celej akcie s ťavou. Tá sa totiž hneď v úvode splašila a úbohá žena v podstate nemala ani šancu sa na nej usadiť. Na to začala v manéži pripevnená o lano nekontrolovateľne poletovať. Síce ju držalo, no svoje pohyby na ňom nedokázala ovládať.  

Asistenti v cirkuse sa úbohú ženu usilovali zastaviť a pomôcť jej, no jedného z nich doslova zvalcovala. Zahanbená už chcela z manéže odísť, pozabudla však, že ju drží elastické lano. Zlatý klinec programu – odstrelilo ju späť a znova narazila do cirkusanta, aby toho nebolo málo, pribrala k nemu ešte ďalšieho. To už diváci išli od smiechu prasknúť. Nakoniec sa nešťastnicu podarilo v bezpečí odopnúť.

Návštevníčka cirkusu jazdí na ťave, Rusko

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu