Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Ako ľahko sa dá zomrieť na rušnej ulici: Alarmujúce VIDEO z Prahy je dôkazom!

Muž leží bezvládne na zemi
Muž leží bezvládne na zemi (Zdroj: YouTube)

PRAHA - Ľudská nevšímavosť a apatia dosiahla závratné rozmery. Svedčí o tom aj nedávny alarmujúci prípad z Prahy, keď na chodníku ležal chorý muž a ľudia okolo neho prechádzali bez povšimnutia, akokeby to bola handra. Zasiahla až privolaná policajná hliadka.

V pondelok popoludní v mestskej časti Praha 1 dostal jeden muž diabetický záchvat a skolaboval. Z kamerového záznamu je zrejmé, že okolo neho prešli desiatky ľudí, ale nikto z nich sa mu nesnažil pomôcť. Nechali by ho tam doslova umrieť.

Nakoniec sa predsa len našiel jeden, ktorý privolal políciu. Hliadka po príchode na miesto našla bezvládneho muža, ktorý bol opretý o stenu domu. Mal silné kŕče a bol dezorientovaný. Pri ňom kľačala jeho manželka, ktorá policajtom povedala, že je diabetik. Minulú nedeľu mal vraj podobné problémy a bola u nich preto doma aj záchranná služba.

Strážnici mu okamžite podali cukor, ktorý mali pri sebe. Z neďalekého obchodu mu potom priniesli tekutinu, ktorú mu podávali až do príchodu zdravotníkov. O prípade informovala Mestská polícia Praha na svojej webstránke.

Cukrovkárovi v Prahe nikto nepomohol

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu