Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Znásilnil jej dcéru (13), VIDEO pomsty: Modlil sa, aby radšej skončil vo väzení!

(Zdroj: YouTube)

TAWANG – Znásilnil jej dcéru, ona ho za to zbila. Matka v Malajzii riešila spravodlivosť po svojom. Výtržníka (28), ktorý znásilnil jej malú dcéru (13), si spolu s partiou odchytila, zviazala a na zemi dobila. Prípad vyvolal pohoršenie verejnosti, keďže mladú dievčinu prednedávnom znásilnili dvaja muži. Známi teraz vzali spravodlivosť do vlastných rúk. Polícii sa to však nepáčilo a matku chce za jej odplatu potrestať.

Ľuďom v dedine sa podarilo dolapiť jedného z dvoch darebákov, ktorí znásilnili dcérku odvážnej matky. Zviazali ho a vyzliekli mu nohavice, aby mu rozzúrená matka mohla dať poriadny výprask na holý zadok. Zobrala do rúk konár zo stromu a začala ho mlátiť. Trafila ho aj po tvári a spôsobila mu zranenia, po ktorých ho museli hospitalizovať v nemocnici.

Odplata matky sa zrejme dočká aj nešťastnej dohry. Za tento čin chce polícia stíhať skupinu ľudí na čele s matkou. Dúfajú, že sa vzdajú skôr ako ich chytia. "Ľudia by nemali brať zákon do vlastných rúk, aj keď si myslia, že sú v práve," povedal policajt Lai Yong Heng.

Celú odplatu nahnevanej matky si môžete pozrieť na videu

Konanie polície rozhnevalo verejnosť. Vraj stíhajú tých nepravých. Mužov za znásilnenie by tak či tak čakala bitka a dlhá doba za mrežami. Takto matka aspoň verejne demonštrovala vlastnú spravodlivosť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu