Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VIDEO Dokonalý trik: Pozrite sa, ako sa odvážna modelka odhodlala do mesta!

Odvážna modelka maria v uliciach mesta
Odvážna modelka maria v uliciach mesta (Zdroj: Foto: youtube)

LILLE – Tak toto vás naozaj dostane. Pozrite sa, ako sa odvážna modelka vybrala do mesta. Neuveríte, ale na sebe má len tričko a tango nohavičky. Takto oblečená alebo lepšie povedané neoblečená išla do ulíc francúzskeho Lille. Pozrite si VIDEO a pochopíte, prečo si to, že je takmer nahá, nikto nevšimol.

Francúzska modelka Maria sa rozhodla pre netradičný experiment. Do mesta sa totiž vybrala len v tričku a tangách. Neverili by ste, ale krásku si takmer nikto nevšimol.

Na prvý pohľad sa totiž vôbec nedá odhaliť, že mladá žena je takmer nahá. Bola totiž dokonale maskovaná. Postaral sa o to bodypaiting, teda maľovanie na telo. Maskérke Marii Przybylskej sa naozaj vydaril. Na modelkino nahé telo namaľovala rifle, ktoré vyzerajú ako skutočné.

Práca šikovnej maskérke zabrala takmer dve hodiny, no výsledok stál skutočne za to. Podarilo sa jej vytvoriť dokonalú imitáciu rifľoviny, a teda nohavíc. Pozrite si video a presvedčte sa.

Ako informuje denník Daily Mail, nápaditú akciu vymysleli Sarah Baborová a David Lesage. Študujú PR v Belgicku a ako úlohu k svojej záverečnej skúške mali vymyslieť video, ktoré by sa stalo hitom internetu. To sa im aj podarilo, od uverejnenia koncom apríla má už viac ako sedem miliónov pozretí.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu