Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VIDEO Emma porazila fyziku: So svojím kilečkom navyše dokázala nemožné!

Emma Haslamová
Emma Haslamová (Zdroj: Foto: youtube)

LONDÝN – Tak toto video si rozhodne pozrite. Budete sa diviť, keď uvidíte, ako sa mladá Britka Emma Haslamová (27) zvŕta pri tyči. Nebolo by na tom nič zvláštne, no sexi tanečnica má neuveriteľných 95 kíl. V ničom však nezaostáva za štíhlymi kolegyňami. Presvedčte sa.

Mladú talentovanú tanečnicu oslovili producenti relácie Británia má talent sami. Emma Haslamová je podľa nich pre súťaž ideálna a patrí na obrazovku. Tancuje skutočne božsky, aj napriek tomu, že má nadváhu. Váži až 95 kíl.

Ako uvádza britský derbytelegraph.co.uk, Simon Cowell, ktorý je obávaný porotca súťaže, sa najprv vôbec netváril nadšene. Mladú  obéznu tanečnicu bral skôr ako kuriozitu pre prilákanie divákov, po zhliadnutí jej čísla ho však veľmi milo prekvapila. 

"Keď som vyšla a predstavila sa, Simon Cowell zvraštil tvár, ale keď som predviedla prvý trik, klesla mu brada. Žmurkol na Amandu Holdenovú, ktorá sedela vedľa a môžem povedať, že boli spokojní," povedala Emma pre britský denník. 

Tancom pri tyči sa mladá žena aj živí. Má vlastné tanečné štúdio. Ako hovorí, sama je dôkaz toho, že pre tanec pri tyči nemusíte mať veľkosť 36. Porotcom v talentovej súťaži sa páčila, no do semifinále ju neposlali. Emma však nezúfa a neľutuje, že sa do súťaže prihlásila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu