Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

VIDEO Hlúpy hazard so životom: Pílenie konára sa zmenilo na nočnú moru!

Pád zo stromu.
Pád zo stromu. (Zdroj: YouTube)

MICHIGAN - Slepé hrdinstvo sa nevypláca a bezpečnosť pri práci zjavne nie sú iba prázdne slová. Toto si určite budú ešte dlho pamätať muži, ktorí chceli z vysokého stromu odpíliť konár. Spôsob, ktorý zvolili, sa takmer stal jednému z nich osudným.

Video bolo na YouTube nahrané Kurtom Steppom z amerického štátu Michigan pred pár dňami a ukazuje jeho spolupracovníka s prezývkou Q-Ball, ktorý hazarduje s vlastným životom. Keď vyliezol na vrchol rebríka, chlapov pod sebou varoval, že nechce nikoho zasiahnuť. Po tom, čo mu dali najavo, že môže začať, dal sa do pílenia hrubej vetvy.

Najprv to vyzeralo na úspešný pokus, ale zrazu sa ťažký konár naklonil a jeho koniec zmietol muža z rebríka ako handru. Žena, ktorá všetko nakrúcala z väčšej vzdialenosti z akéhosi domu, vykríkla a pýtala sa, či treba zavolať záchranku.

Či k tomu napokon aj prišlo, nie je známe, každopádne Kurt sa na Twitteri vyjadril, že muž je v poriadku. Ako veľmi v poriadku, to však už neprezradil. Rozhodne ale musel mať z pekla šťastie, že to neskončilo tragédiou.

Pílenie konára


 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu