Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sexy topmodel Filip Hrivňak a misska Chomisteková vo svadobnom

Sexy topmodel Filip Hrivňak a misska Chomisteková vo svadobnom Zobraziť galériu (18)
Sexy topmodel Filip Hrivňak a misska Chomisteková vo svadobnom

Slovenský model Filip Hrivňak, ktorý sa len nedávno zaskvel na obálke najprestížnejšieho pánskeho módneho magazínu Vogue Hommes International, pózuje exkluzívne pre česko-slovenský magazín Top Fashion jar/leto 2014.

Filip sa dostal nielen do povedomia modelingového sveta, ale zároveň sa stihol zaradiť k obľúbencom kreatívneho riaditeľa módneho domu Givenchy, Riccarda Tisciho. A skúsenému oku renomovaného dizajnéra neušiel ani editorial v časopise Top Fashion. Riccardovi sa fotostory s Filipom v podaní slovenských tvorcov dokonca páčila natoľko, že ju okamžite zverejnil na svojom Instagrame. Editorial so sci-fi názvom Machine Rules (Vláda strojov) sa fotil v prostredí bratislavského závodu Volkswagen. „Top Fashion magazín od začiatku vydávame ako módny časopis, preto je pre nás dôležité každé módne fotenie. Nie sú to iba obrázkové strany, sú to príbehy, cez ktoré komunikujeme s čitateľmi náš vzťah k móde a kráse. Preto si spoluprácu s Filipom aj ocenenie od Riccarda Tisciho nesmierne vážime,“ povedala pre Topky tvár a CEO módneho magazínu Top Fashion, Barbora Franeková.

 

Samé zvučné mená

Filip Hrivňak však nie je jediné eso v rukáve, časopis stavil aj na ďalšie zvučné mená. Obálku aktuálneho vydania zdobí topmodelka svetového formátu a víťazka medzinárodneho kola súťaže Elite Model Look, Denisa Dvořáková. „Denisa na našich stranách vystupuje ako chic girl – so svojou typickou charizmou a pôvabom nám predstavuje horúce módne trendy na jar a leto. Verím, že editorial bude veľkou inšpiráciou pre slovenské aj české ženy,“ vysvetľuje Barbora. Dodáva, že vychutnať si môžeme aj letné tipy od ďalšej topmodelky, šarmantnej Daniely Peštovej, či rozhovor s fenoménom českej módnej tvorby, Jakubom Polankom.

Miss Slovensko vo svadobných šatách

Poslednou čerešničkou na torte sú svadobné fotografie, ktoré exkluzívne pre Top Fashion magazín nafotila Miss Slovensko 2013, Karolína Chomisteková. „Karolína vyzerá úžasne. V nádherných šatách od Fashion SOS pôsobí priam étericky. Myslím si, že ani nemohla lepšie uviesť svadobnú tému sekcie Lifestyle. Svojím zjavom dokonale vystihuje aj titulok témy Veľká nádhera, ktorý sme si požičali z rovnomenného talianskeho filmu, oceneného Oscarom. Skutočne krásne veci sú totiž ukryté pod nánosom povrchnosti. Verím, že s magazínom Top Fashion zabudnete na plytké radosti a naopak, objavíte všetko, čo vás robí krásnymi navonok aj vo vašom vnútri. Prajem všetkým krásne čítanie,“ uzatvára Barbora.

-Reklamná správa-

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu