Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Najkrajšia Slovenka odzbrojila Američanov: Na červenom koberci vytasila prsia!

Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková si užila odovzdávanie cien MTV. Na červenom koberci ohurovala hlbokým výstrihom. Zobraziť galériu (7)
Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková si užila odovzdávanie cien MTV. Na červenom koberci ohurovala hlbokým výstrihom. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Wau, to je žena! Pred viac ako rokom opantala Karolína Chomisteková (20) svojou krásou Slovákov. Zmyselným pohľadom a plnými perami ohúrila natoľko, že získala titul kráľovnej krásy. No poriadne namäkko museli byť v týchto dňoch z našej krásky aj Američania. Fešanda si to totiž namierila na odovzdávanie cien MTV, kde na červenom koberci vytiahla zbrane toho najťažšieho kalibru. Na miestnu smotánku totiž v sexi šatách vytasila plné prsia v mega výstrihu.

Karolína Chomisteková patrí bezpochyby k najkrajším a zároveň najzaujímavejším Slovenkám súčasnosti. Veď pred rokom a pol ju odborníci na krásu ocenili titulom Miss Slovensko 2013, pričom v tom istom období zaznamenala nevídané úspechy aj na svetovom finále súťaže v Indonézii.

Tentokrát si to kráska so svojimi ženskými zbraňami namierila za veľkú mláku. Bola totiž pozvaná na prestížne spoločenské podujatie - odovzdávanie hudobných cien MTV. A tam mladá rodáčka z Oravského Podzámku rozhodne zaujala.

Po červenom koberci sa totiž prešla v bielych šatách s poriadne hlbokým a zároveň neprehliadnuteľným výstrihom. Svojim výzorom tak pokojne mohla konkurovať svetovým hviezdam. „V šatách som sa cítila veľmi pohodlne, keďže mi sedeli ako šité na mieru. No a kráčať po červenom koberci s hudobnými osobnosťami ako Beyoncé, Jay-Z, Jennifer Lopez, Rita Ora a iní a naživo vidieť ich vystúpenia, bol veľmi príjemný zážitok,“ prezradila pre topky.sk Chomisteková, ktorá je za túto skúsenosť veľmi vďačná. 

Karolína Chomisteková sa o zážitky z USA delí so svojimi fanúšikmi prostredníctvom sociálnych sietí.
Zobraziť galériu (7)
Karolína Chomisteková sa o zážitky z USA delí so svojimi fanúšikmi prostredníctvom sociálnych sietí.  (Zdroj: Instagram)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu