Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Akčný trapas v živom vysielaní: Čo to tam, preboha, ten technik stvára?!

Tak toto sa mu nevydarilo
Tak toto sa mu nevydarilo (Zdroj: YouTube)

BUDAPEŠŤ – Stáva sa. Trapasov v živom vysielaní bolo už neúrekom. Pracovník maďarskej televízie Duna Tv sa však postaral o jeden z tých nezvyčajnejších, keď sa chtiac-nechtiac pred tisíckami divákov zahral na známeho akčného hrdinu Jamesa Bonda. A čuduj sa svete, jeho trápny moment sa ihneď stal senzáciou internetu.

Úsmevný moment sa odohral v štúdiu maďarskej televízie Duna Tv počas prestrihu na moderátora komentujúceho výstup istého speváka. Za jeho chrbtom sa zrazu objavil technik, ktorý si až neskoro uvedomil, že idú naživo a na poslednú chvíľu sa pokúšal situáciu zachrániť.

V strese mu nenapadlo nič iné, ako hodiť sa na brucho v štýle tajného agenta 007 z akčného trháku Jamesa Bonda. Aj po úctyhodnom výkone mu však v zábere ostali trčať nohy a tak sa nenápadne zdvihol a rýchlosťou blesku odcupital preč.

Nielen diváci, ale aj všetci v zákulisí mali určite čo robiť, aby nevybuchli od smiechu. Video s vtipnou scénkou sa ihneď po odvysielaní začalo šíriť internetom a dovedna ho videlo takmer 900 tisíc ľudí. Ak máte radi zábavu a škodoradosť vám nie je cuzdzia, pridajte sa k nim. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu