Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Najhoršie a najtrápnejšie esemesky, ktoré ľudia poslali, keď boli opití!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: hlntv.com )

BRATISLAVA - Patríte aj vy medzi tých smoliarov, ktorí v podguráženom stave poslali sms správu celkom inému človeku, než ste pôvodne zamýšľali? Nie ste zďaleka sami. Podarilo sa to aj týmto nešťastníkom. Prečítajte si ich esemesky, ktoré boli zverejnené na portáli thoughtcatalog.com.

- "Ok, takže do práce už neprídem. Považuj túto správu za moju výpoveď" (poslané šéfovi v práci, ktorú dotyčný mimochodom miloval. Nejakým zázračným spôsobom nakoniec o prácu neprišiel)

- Raz som celú noc strávil tým, že som vyznával nehynúcu lásku kamarátovi Marcusovi, ktorý v zozname kontaktov pred menom mojej priateľky Molly. Veľmi ma nahnevalo, že bola taká odmeraná a len mi odpísala "Kámo, vieš o tom, že píšeš Marcusovi, že?"

- Na strednej škole som raz napísal nesprávnemu dievčaťu, že sa mi veľmi páči. Volala sa Taylor, lenže v mobile som mal ľudí s takým priezviskom viac. Bolo mi trápne priznať omyl a navyše dotyčná slečna priznala, že sa jej tiež páčim. Chodili sme spolu dva roky.

- Pred časom som poslal svojim trom kamarátkam pikantnú esemesku s ponukou na sex vo štvorici. Na druhý deň ma vysmiali. Moja správa sa vzápätí objavila na Facebooku.

- Raz som chcel napísať Mandy, ale namiesto som napísal mame, nech príde za mnou na internát. Na tom by ešte nebolo nič zlé, ale treba zobrať do úvahy, že moja škola sa nachádza viac ako šesť hodín autom od domu. Keď som sa zobudil, zistil som, čo som spravil. Okamžite som zavolal mame s tým, že nemusí chodiť, ale bola už menej ako dve hodiny odo mňa. Tak prišla a keďže si v tom strese nestihla objednať hotel, prespala na izbe so mnou aj mojím spolubývajúcim.

- "Presťan mi už konečne posielať fotky tvojho vtáka!," napísala omylom nemenovaná žena svojmu manželovi. Tieto slová mali patriť jej opitému homosexuálnemuz priateľovi, s ktorým sedela pri bare, a ktorý jej posiela nemravné obrázky, pretože samu zdalo vtipné pozorovať kamarátku, ako sa červená. Manžel touto esemeskou nebol vôbec nadšený.

- Bol som ešte v takom tom prvom flirtovacom štádiu s jednou dievčinou. Raz som jej o jednej hodine ráno napísal. "Škoda, že neexistuje textový symbol, ktorým by sa dalo vyjadriť to, že ti chcem povedať, aby si prišla ku mne, vyfajčila ma a odišla a hneď po tom odišla, aby som sa s tebou nemusel rozprávať." Stále si myslím, že by taký znak mal existovať.

- Akurát v tú noc, keď som sa prvýkrát vo svojom živote opil, mi vtedajšia priateľka, s ktorou som chodil mesiac, napísala esemesku, v ktorej mi prvý raz povedala, že ma miluje. Ja som jej odpísal "do ri*i, to je divné".

- Napísal som bývalej frajerke, že ju stále milujem, a že sa musí presťahovať ku mne a potom sa vezmeme. O tri týždne neskôr sa ukázala pred mojím domom s kufrom a autom plnom vecí.

- V opilosti som napísal svojej šéfke, či ku mne niekedy niečo cítila. Na druhý týždeň ma vyhodila.

Aj vám sa v minulosti stal podobný trapas, že ste poslali správu niekomu úplne inému? Vyjdite s farbou von a podeľte sa s nami o tento zážitok. Píšte na tipy@topky.sk!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu