Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Záhadné FOTO z webkamery: Nad mestom sa objavil takýto zvláštny objekt!

Je to len odraz slnka? Zobraziť galériu (2)
Je to len odraz slnka? (Zdroj: profimedia.cz)

GUERNSEY - Staršia Britka bola naozaj prekvapená tým, čo zbadala na webkamere, ktorá monitoruje počasie v meste Guernsey. Keď chcela skontrolovať, ako je vonku, zrazu zočila na monitore svojho počítača zvláštny pohybujúci sa objekt. Bola natoľko zmätená, že radšej zavolala kamarátke, ktorá jej potvrdila, že ju zrak neklame.

Denise Pooleová (52) pre portál metro.co.uk uviedla, že na obrazovke počítača uvidela podivný žiariaci objekt, ktorý sa pohyboval nad školou a ona sa domnieva, že to by mohlo byť UFO.

Táto zvláštna vec jej vraj pripomínala lietajúci tanier, pretože mala modrý diskový tvar a v strede bola umiestnená akási červená čiara, ktorá pôsobila ako kormidlo.

Žena si spočiatku myslela, že je to len slnečná žiara odzrkadľujúca sa na jej monitore, ale pre istotu zavolala aj svojej kamarátke, ktorá sa pripojila ku webkamere a uvidela to isté.

Obe priateľky tvrdia, že sledovaný objekt sa pomaly hýbal pred tým, než zmizol a znovu sa na obrazovke objavil.

Keďže si Denise bola vedomá toho, že by jej slovám len tak niekto neuveril, urobila si aj zopár fotografií do svojho telefónu a tie potom umiestnila na sociálnej sieti.

Záhadné FOTO z webkamery:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.cz)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu