Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

VIDEO To ste zaručene nevideli: Cesta do školy v igelitovom vreci cez rozbúrenú rieku!

Originálna preprava do školy
Originálna preprava do školy (Zdroj: Foto: LiveLeak)

HANOJ - Tak takúto cestu do školy ste ešte zaručene nevideli a rozhodne nezažili. Neuveríte vlastným očiam, keď zbadáte jedinečný moment ako vietnamský otec dopravuje svoju dcéru do školy. Brodí sa cez rieku, pričom svoje dieťa nesie v igelitovom vreci.

Situáciu je ťažko opísať slovami. Predstavte si rieku, ktorá sa vyliala z koryta a cez ňu sa brodí otec s dcérou. Treba však povedať, že dcéra je zavretá vo veľkom igelitovom vreci, ktoré muž zviera v ruke a takto prechádza z jedného brehu na druhý.

Vietnamský otec takto zdoláva jarné povodne v provincii Bien neďaleko Hanoja v severnom Vietname, aby svoju dcéru dopravil „bezpečne“ a v suchu do školy. Originálny otec dáva rozhodne nový rozmer pomenovaniu „školská taška“.  
 
Veľké povodne zapríčinili zničenie visutého mosta, ktorý bol postavený cez rieku. O tom, že ide o obetavého otca niet pochýb. Pre dieťa chce zabezpečiť vzdelanie a ani trochu neváha, aby sa vydal naprieč zúrivému toku rozbúrenej rieky. Vojde do nej až po krk, hlavne nech je dcéra v suchu.

Ako uvádza denník Daily Mail, mnoho rodičov v tejto oblasti nosí deti do školy podobným spôsobom. Takáto preprava zaručuje suchosť ich uniforiem. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu