Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Záhada lietajúceho matraca: Cyklistu takmer zmietol nákladiak, záchrana je neuveriteľná!

Cyklista pristál na matraci
Cyklista pristál na matraci (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Ani vy určite nemáte radi, keď vám televízie ponúkajú tie isté vtipné zábery z jedného videa dookola a musia ich zopakovať minimálne päťkrát a z toho aspoň dvakrát spomalene. My vám však ponúkame výnimku, ktorú si budete prehrávať znova a znova vy sami, aby ste zistili, ako k takejto bizarnej situácii vôbec mohli prísť. To, čo uvidíte, naozaj hraničí buď s tou najneuveriteľnejšou zhodou náhod a sústredením sily všetkých anjelov strážnych, alebo s veľkým podvodom.

V pondelok 17. marca okolo piatej popoludní sa odohral pred objektívom bezpečnostnej kamery výjav, ktorý nedáva spávať mnohým divákom. Odkedy ho na Youtube zverejnil istý Carlos Menezes, ktorý komentár k nemu napísal po portugalsky, dosiahol už vyše 800-tisíc zhliadnutí a takmer všetky komentáre pod ním hovoria o niečom neskutočnom.

Nestáva sa totiž každý deň, aby cyklista, ktorého z jeho dopravného prostriedku zmietol nákladiak, zrazu len tak znenazdania pristál mäkko na matraci. A to dokonca matraci, ktorý sa pod ním objavil z ničoho nič a priletel z miesta mimo záberu kamery.

Naozaj to vyzerá tak, ako by mu ho prisunula nejaká vyššia sila, aby sa pri páde nezranil. A ako to vyzerá, vďaka tejto akrobacii skutočne nemal na sebe jediný škrabanec. Pozrite si video aj vy a skúste hádať, ako je niečo takéto vôbec možné. Aladin za tým asi predsa len nebude.

Zázračná záchrana

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu