Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Toto je VIDEO skutočného prvého bozku: Žiadny podvod a je to aj vidieť!

Mnohí účinkujúci sa pred sebou hanbili
Mnohí účinkujúci sa pred sebou hanbili (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Video s názvom First Kiss, čiže Prvý bozk, minulý týždeň rozvírilo hladinu internetu. Nešlo však o žiadnych neznámych ľudí, ale najatých hercov. V tejto súvislosti vzniklo pred pár dňami ďalšie video, kde sú už naozaj všetky emócie zaručene pravé.

First Kiss si na Youtube pozrelo doteraz už takmer 65 miliónov užívateľov. Jej autorom je losangeleská módna línia Wren. Video ukazuje dvadsať cudzincov, ktorí sa vidia prvýkrát v živote a už sú vyzvaní, aby sa pobozkali. Cítiť z nich hanblivosť, neistotu, ale miestami to srší aj poriadnou vášňou. Pravda je však taká, že to všetko boli najatí herci a modeli, čo záberom uberá na dôveryhodnosti. Užívatelia boli po tomto zistení sklamaní a označili produkciu za falošnú a zavádzajúcu.

Preto sa pred niekoľkými dňami rozhodla televízia Vice a Wifey TV rozhodla nakrútiť vlastnú verziu Prvého bozku, ale tentokrát s ľuďmi z "ulice", ktorým za to zaplatila. Nazvala ju výstižne We Got 20 Strangers Who Aren't Models to Kiss Each Other (Zohnali sme dvadsať neznámych ľudí, ktorí nie sú modelmi, aby sa pobozkali).

Video je výnimočné tým, že sa na nič nehrá a účinkujú v ňom ľudia rôznych telesných tvarov, rás i vekových kategórií. Žiadne horúce bozky tu nehrozia, práve naopak, klip je plný rozpačitosti, ale i smiechu. Ale hlavne je skutočné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu