Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Čo sa stane, keď zomrieme?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: profimedia.sk)

Najnovšia kniha od odborníčky na záhadné javy Theresy Cheungovej s názvom Skutočné nebo vám predstaví fascinujúcu zbierku príbehov ľudí, ktorí nahliadli do ďalšieho života. Tí, čo niečo podobné prežili, nedokážu slovami vystihnúť krásu, jas, pokoj a živosť miesta, kam sa všetci raz dostaneme.

V knihe Skutočné nebo si prečítate príbehy obyčajných ľudí, ktorých život sa zmenil po zážitku na prahu smrti alebo po kontakte s duchovným svetom. Autorka knihy Theresa Cheungová, ktorá sa nadprirodzeným javom venuje už viac ako dvadsaťpäť rokov, použila svedectvá z prvej ruky pri odpovediach na veľké otázky, aké si aspoň raz položí každý z nás. Čo sa stane, keď zomrieme? Uvidíme ešte svojich blízkych? Existuje život po telesnej smrti? Existuje vôbec nebo?

Pri čítaní svedeckých výpovedí budete prežívať úžas, útechu a možno budete mať na chrbte zimomriavky. No napriek rozmanitému obsahu majú všetky výpovede jedno spoločné: opierajú sa o fakty, nie o fantáziu. Podľa názoru nespočetného množstva ľudí zo všetkých oblastí spoločenského života je posmrtný život reálny. Naši zosnulí blízki nás v ňom čakajú. Nikdy nie sú od nás ďaleko a chcú s nami komunikovať. Stačí, keď ich budeme počúvať.

Z výskumu v USA vyplýva, že väčšina lekárov verí v život po telesnej smrti. Títo lekári navyše tvrdia, že ich viera vplýva na spôsob, akým vykonávajú svoje povolanie. Na rozdiel od všeobecnej mienky ďalšie výskumy naznačujú, že čím je človek vzdelanejší a inteligentnejší, tým väčšmi sa uňho prejavuje sklon k viere v reálnosť života po telesnej smrti.

Autorka knihy Skutočné nebo vás naučí, ako máte hľadať znamenia duchovnej komunikácie a ako vám zážitky na prahu smrti môžu obohatiť a zmeniť život. Publikácia prináša útechu vo svete plnom zmätku a neistoty a pripomína nám, že na nás čaká niečo oveľa lepšie, než prežívame v tomto pozemskom živote.

"Život a smrť tvoria jednotu, rovnako ako ju tvorí rieka a more. Hlboko vo vašich nádejach a túžbach drieme tiché poznanie iného sveta. A podobne ako semená pod snehom snívajú o jari, snívajú o nej aj vaše srdcia. Verme snom, lebo v nich je skrytá brána do večnosti."
Khalil Gibran

Kniha Skutočné nebo sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk so zľavou 20%>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu