Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Trápny moment na štadióne: Mali si dať pusu a takto to dopadlo!

Brat a sestra si pusu nedali Zobraziť galériu (2)
Brat a sestra si pusu nedali (Zdroj: YouTube)

MINNEAPOLIS - Byť prichytený pri bozku pred kamerou na športovom zápase môže byť romantické, zábavné a vzrušujúce pre väčšinu párov, ale nie pre tento. Pozornosť celého štadióna, ktorý očakával, že si dajú pusu, im vôbec nebola príjemná. Prečo asi?

V Spojených štátoch je zvykom, že na športových podujatiach si kamera počas reklamnej prestávky vyberie nejakú dvojicu z hľadiska, čo značí, že sa majú pobozkať.

Inak tomu nebolo ani na zápase mužstva Minnesota Gophers. Kameramanovi sa zapáčil párik na tribúne, ktorý sa vzápätí ocitol na veľkej obrazovke. Žiadny romantický bozk sa ale na prekvapenie divákov nekonal. Blondínka a muž sediaci vedľa nej najprv na seba len rozpačito hľadeli, akokeby sa ani nepoznali. Potom prišiel okamih rozuzlenia. Mladík vytiahol vytiahol ceduľu, na ktorej bolo napísané "Moja sestra" so šípkou ukazujúcou na prísediacu.

Trápny moment na štadióne:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Obaja vybuchli smiechom a dobre sa na tom celom bavili. Zrejme čakali, že sa môžu na zápase dostať do podobnej situácie, a tak sa na ňu dobre pripravili.

Trápna chvíľka na zápase

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu