Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Krásna Ruska (†28) sa obesila kvôli láske: Sex so svojím "ex" a obrovský pocit viny!

Alina Bogdanova Zobraziť galériu (2)
Alina Bogdanova (Zdroj: Facebook)

PETERBOROUGH - Premohol ju pocit viny? Mladá Ruska sa obesila po tom, čo sa na párty vyspala so svojím bývalým priateľom, pričom v tom čase už mala nového. Ako sa hovorí, stará láska nehrdzavie a v tomto prípade to bola asi naozaj pravda. Ale vešať sa kvôli tomu nemusela.

Dvadsaťosemročná Alina Bogdanova žila aj so svojím bratom vo Veľkej Británii, píše Daily Mail. Minulý rok sa dala dokopy s ďalším Rusom, Arturasom Pakalniskisom. Koncom októbra sa zúčastnila večierka, kde bol aj jej expriateľ Aleksandr Zuks.

Aleksandr a Alina v časoch, keď ešte tvorili pár
Zobraziť galériu (2)
Aleksandr a Alina v časoch, keď ešte tvorili pár  (Zdroj: Facebook)

Slovo dalo slovo, medzi bývalými milencami opäť preletela iskra a vyspali sa spolu. Na druhý deň ráno, keď sa Aleksandr zobudil, zbadal Alinu na schodisku pri stene. "Vyzeralo to, akoby tam stála. Prišiel som bližšie, začal som na ňu hovoriť, ale potom som si všimol, že má namodralú spodnú peru. Bola mŕtva," povedal.

Koroner pred niekoľkými dňami potvrdil, že išlo skutočne o samovraždu. Dôvod, prečo tak dievčina urobila, si vzala so sebou do hrobu. Jej známi si ale myslia, že to mohlo byť preto, že sa cítila previnilo voči Arturasovi. Po noci strávenej s niekým iným by sa mu už zrejme nedokázala pozrieť do očí, a tak sa radšej zabila.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu