Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Muž z Brna zverejnil pikantné fotky bývalej: Poriadne si zavaril, trest a pomsta milenca!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRNO – Svojsky sa pomstil odkopnutý milenec svojej expriateľke. Zverejnil jej erotické snímky a videá na internete. Za tento čin mu hrozia až dva roky za mrežami. Okrem toho poriadne nahneval aj ženinho súčasného milenca. Ten v návale zlosti rozbil jej bývalému priateľovi čelné sklo na aute a prepichol pneumatiky.

Dotknutá žena sa prišla sťažovať na políciu. "Muž chúlostivý materiál umiestnil na internet bez súhlasu poškodenej a navyše ho poslal jej príbuzným," opísal hovorca brnianskej polície Pavel Šváb pre idnes.cz a dodal, že páchateľ k pikantným materiálom priložil aj kontakt. Ženu začali proti jej vôli obťažovať užívatelia, ktorí mali záujem.

Počin bývalého milenca poriadne nahneval ženinho súčasného priateľa a pomstil sa po svojom. Zobral kladivo, ktorým rozmlátil predné okno auta a vreckovým nožom prepichol všetky pneumatiky. "K činu sa priznal," doplnil policajný hovorca.

Zarážajúce je, že najmladší zo zúčastnených má takmer štyridsať rokov. Páchateľovi, ktorý zneužil intímne nahrávky, hrozí za poškodzovanie cudzích práv až dva roky za mrežami. Muž, ktorý sa za to pomstil, môže dostať za poškodzovanie cudzej veci až ročné väzenie.   

"Pokiaľ niekto má potrebu natáčať podobné videá, mal by vždy zabezpečiť, aby záznamom disponoval iba on sám," radí Šváb.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu