Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Poriadne pikantná oslava Valentína: Takto vyzerá nahý bungee jumping!

Zaľúbenci po zoskoku
Zaľúbenci po zoskoku (Zdroj: bungee.lv)

SIGULDA - Niektoré páry v lotyšskej Sigulde poňali Deň sv. Valentína naozaj odvážnym spôsobom. Namiesto tradičného šampanského s jahodami vo vani plnej ružových lupeňov si dopriali adrenalínovejší zážitok - nahý bungee jumping. Nevadilo im ani to, že teplota vonku nebola práve najpríjemnejšia.

Mladosť, láska a šialené činy idú so sebou ruka v ruka, a aj v tomto prípade sa potvrdilo, že zábrany sa pri silných emóciách vytrácajú. Až deväť dvojíc si spoločným zoskokom vyjadrilo vzájomnú dôveru, spolupatričnosť a prekonávanie problémov. Nezabránili im v tom ani teploty, ktoré sa pohybovali pod nulou. Celé predstavenie sa odohralo nad zamrznutou Gaujou, najdlhšou riekou v Lotyšsku.

Podľa organizátorov zaznamenali medzi účastníkmi veľmi pozitívny ohlas a mladé páry uznali, že na tento fantastický zážitok určite nezabudnú do konca života. Napriek tomu, že celá príprava trvala iba 15 minút, spriaznenosť duší by to malo odzrkadliť do konca života. Na tom, či sa to zamilovaným dvojiciam aj podarí, však budú musieť popracovať aj oveľa tradičnejšími spôsobmi. Ako zábava na Valentína to však bol rozhodne veľmi zaujímavý krok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu