Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Lekárka celebrít Alexandra Novotná prináša návod na krásu!

Alexandra Novotná vydáva novú knihu. Zobraziť galériu (7)
Alexandra Novotná vydáva novú knihu. (Zdroj: archív AN)

BRATISLAVA – Po úspechu knihy Krása nemá vek vydáva uznávaná slovenská lekárka Alexandra Novotná druhé pokračovanie. Publikácia uzrie svetlo sveta už čoskoro. Krása nemá vek 2 bude plná nových metód a poznatkov z oblasti estetickej dermatológie, laserovej medicíny a plastickej chirurgie.

Úspešná slovenská lekárka Alexandra Novotná vydala v roku 2008 svoju prvú publikáciu. Dielo s názvom Krása nemá vek zaznamenalo u čitateľov veľký úspech. „Môj prvý titul sa vypredal v pomerne krátkom čase. Knihu dokonca používali aj kozmetičky na výučbu, keďže neexistovala žiadna ucelená odborná literatúra v tejto oblasti. Aj toto bolo pre mňa akýmsi impulzom, aby som vydala pokračovanie,“ prezradila lekárka, ktorá dbá aj o krásu známych Sloveniek. Medzi jej klientky patrí napríklad speváčky Marcella Molnárová, Eva Máziková, moderátorky Erika Judínyová a Adriana Kmotríková, či herec Štefan Skrúcaný.

Nové 215-stranové dielo s názvom Krása nemá vek 2 je plné moderných metód v estetickej dermatológii a v laserovej medicíne. Kniha je obohatená o poznatky, ktoré autorka získala na významných kongresoch po celom svete. Na vzniku publikácie participovali okrem Alexandry Novotnej aj ďalší odborníci z lekárskeho prostredia. Podobne ako v prvom doktorkinom počine, aj tentokrát sa čitatelia môžu tešiť na mnoho zaujímavých ľudských príbehov, s ktorými sa lekárka stretla priamo v praxi.

Kniha odhalí čitateľom aj mnohé zaujímavosti z oblasti plastickej chirurgie. Za všetky spomeňme napríklad zásady, ktoré treba dodržiavať pri zväčšovaní prsníkov. V publikácii sa možno dozvedieť aj to, pre koho je úprava ženských predností vhodná a podľa čoho si vyberať správnu veľkosť implantátov. Autorka však nevynecháva ani tému možných rizík pri úprave ovisnutej kože na tvári či podrobný postup pri transplantácii vlasov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu