Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Judínyová a Skrúcaný rodičmi: Môže za to lekárka celebrít Alexandra Novotná!

Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný sa stali krstnými rodičmi. Do sveta uviedli novú knihu prominentnej lekárky Alexandry Novotnej s názvom Krása nemá vek 2. Zobraziť galériu (18)
Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný sa stali krstnými rodičmi. Do sveta uviedli novú knihu prominentnej lekárky Alexandry Novotnej s názvom Krása nemá vek 2. (Zdroj: Dušan Knap)

BRATISLAVA – Markizácka moderátorka Erika Judínyová a jej partner Štefan Skrúcaný sa v utorok stali krstnými rodičmi. Do sveta uviedli novú knihu svojej kamarátky a zároveň lekárky slovenských celebrít Alexandry Novotnej s názvom Krása nemá vek 2.

Markizácka moderátorka Erika Judínyová a humorista Štefan Skrúcaný sa v utorok stali rodičmi. V jednej z bratislavských kaviarní sa totiž konal krst novej knihy lekárky Alexandry Novotnej s názvom Krása nemá vek 2, ktorú do sveta uviedla prominentná dvojica pramenitou vodou. „Veľmi si vážim, že som mala tú česť stať sa krstnou mamou takejto výnimočnej knihy. Prajem jej, aby šírila krásu po celom Slovensku,“ povedala pre topky.sk Judínyová.  

Titul je pokračovaním úspešnej knihy s názvom Krása nemá vek, ktorá vyšla pred piatimi rokmi. Impulzom k vydaniu druhej časti bol podľa známej doktorky fakt, že prvá publikácia nezaujala iba laickú verejnosť, ale aj profesionálov pracujúcich vo svete krásy a zdravia. Dvojka je plná nových metód a poznatkov. Autorka a zároveň majiteľka kliniky krásy vyzdvihuje najmä bezpečnosť, neinvazívnosť a prirodzenosť. 

„Najmagickejším slovíčkom je prirodzenosť. O nej sú dnes hádam všetky kongresy týkajúce sa estetickej medicíny. Prirodzenosť je cieľ, ktorý som opakovala aj lekárom, ktorých som za tie roky školila a boli ich desiatky,“ povedala Alexandra Novotná. O tom, že svoje slová myslí vážne, napovedá aj fakt, že sa na krste jej knihy podávali iba bio dobroty a čerstvo odšťavené džúsy. Žiaden alkohol. 

Na podujatí nesmeli chýbať ani známe tváre. Dorazila napríklad speváčka Marcella Molnárová, politik Mikuláš Dzurinda, či herec Milan Kňažko. Zábery zo spoločenskej akcie nájdete v našej GALÉRII.

Novú knihu Alexandry Novotnej s názvom Krása nemá vek 2 nájdete exkluzívne v internetovom kníhkupectve iPark.sk. Pozor, prvých 100 kupujúcich získa aj darček. Kliknite sem!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu