Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Edward Benes (54) urobil partnerke (80) zo života peklo: Vyháňal z nej diabla!

David Edward Benes
David Edward Benes (Zdroj: polícia)

HOLIDAY - David Edward Benes (54) z amerického mesta Holiday na Floride sa z neznámych príčin rozhodol vyhnať diabla zo svojej oveľa staršej priateľky (80). Dôchodkyňu proti jej vôli zamkol v dome a prinútil ju, aby sa poddala "exorcizmu".

Podľa polície sa celý incident odohral v ich spoločnej domácnosti s tým, že Benes ženu schmatol a povedal, že na nej ide "vykonať exorcizmus, aby z nej vyhnal diabla". Potom vraj vzal kľúče od auta a zamkol garáž, aby jej zabránil v odchode. V sťažnosti, ktorú obeť podala, sa tiež píše, že vybral batérie zo všetkých telefónov v dome, aby nemohla privolať pomoc.

V sťažnosti sa však presne neuvádza, ako samotný akt exorcizmu prebiehal, iba to, že keď zaspala, tak sa na ňu vrhol. Jasné nie je ani to, kto napokon kontaktoval políciu. Tá ju však mala napokon nájsť plačúcu pred domom s modrinami a škrabancami na rukách. Benes v tej chvíli už sladko driemal na gauči, potúžený alkoholom.

Ženinho partnera obvinili z násilia na osobe staršej ako 65 rokov a z bránenia v slobode. Pár bol spolu tri roky. Dôchodkyňa však mala šťastie, že to nedopadlo oveľa horšie. Vo svete sa už totiž vyskytli aj tragické prípady exorcizmu, informoval portál huffingtonpost.com.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu