Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Poisťovňa čelí škandálu: Modelke preplatila silikóny, na chlapca s obrnou sa vykašlala!

Oliver sa pomoci nedočkal, Josie áno Zobraziť galériu (2)
Oliver sa pomoci nedočkal, Josie áno (Zdroj: internet)

LONDÝN - Praktiky britskej Národnej zdravotnej služby (NHS) sú prinajmenšom na pováženie. Jej pracovníci sa totiž rozhodli, že z peňazí daňových poplatníkov zaplatia modelke zväčšenie pŕs. Pritom chlapcovi, ktorý nutne potreboval operáciu na to, aby mohol chodiť, povedali nie.

Matka dvojročného Olivera Dockertyho je poriadne nazlostená. National Health System totiž odmietol preplatiť zákrok, vďaka ktorému by jej syn, ktorý prekonal detskú mozgovú obrnu, mohol znova chodiť. Operáciu síce môže podstúpiť, ale len v prípade, že si ju sám uhradí. To by však jeho rodinu zruinovalo. "Olivera vychovávam sama a nemám žiadne peniaze," hovorí zúfalá žena.

Naproti tomu žiadosti dvadsaťdvaročnej Josie Cunninghamovej NHS vyhovel. Potrebovala plastiku pŕs, pretože jej plochý hrudník "ničí život". A tak jej britskí daňoví poplatníci zafinancovali implantáty veľkosti 36DD.

Poisťovňa čelí škandálu: Modelke
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: internet)

Je naozaj zvláštne, že Národná zdravotná služba ochotne preplatila zväčšenie pŕs na veľkosť, ktorá zaťažuje chrbticu. Josie argumentovala tým, že je zo svojej malej hrude emočne stresovaná. Komisia sa nad ňou nakoniec zľutovala a poskytla jej 4800 libier (5640 eur).

"Nové prsia mi zmenili život. Teraz sa už nemôžem dočkať, kedy ma nafotia v plavkách a hore bez. Chcem, aby svet videl moje nové ja, chcem peniaze a slávu a moje nové prsia ma k tomu privedú," prezradila matka dvoch malých detí (2, 5), ktoré sa chystá nechať u rodičov, zatiaľ čo ona si bude plniť svoj sen o modelingu.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu