Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Anorektička sa ide vydať za tlsťocha: Rozdiel 180 kg!

Lizzie a Chris tvoria nerozlučný pár Zobraziť galériu (2)
Lizzie a Chris tvoria nerozlučný pár (Zdroj: internet)

OXNARD - Protiklady sa priťahujú. Anorektička Lizzie Elsburgová sa na terapii v kalifornskom Pacific Shores Hospital zoznámila s obéznym Chrisom Glasgowom. Obaja si určili limity, kam by sa so svojou hmotnosťou chceli dostať a ak všetko dobre dopadne, ich snaženie by malo vyvrcholiť svadbou.

On chce schudnúť, ona zas pribrať. Keď sa Lizzie s Chrisom spoznali v liečebni pre poruchy príjmu potravy, ona vážila len 41 kíl, zatiaľ čo jej partner viac ako 220. Ale ako sa hovorí, podstatné je to, čo je vo vnútri nás a tak sa stalo, že sa títo dvaja do seba zaľúbili.
 
Vďaka vzájomnej podpore sa obaja pomaly, ale isto, približujú k svojmu cieľu. Dvadsaťštyriročnej dievčine sa doteraz podarilo pribrať 16 kg a jej o štyri roky staršiemu partnerovi naopak zhodiť vyše 30 kg. Párik sa medzitým zasnúbil a onedlho sa vezme, píše Daily Mail.
 
Anorektička sa ide vydať
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: internet)
 
"Spočiatku som sa Chrisa trochu bála. Nedokázala som pochopiť, ako môže niekto dopustiť, aby tak veľmi pribral," hovorí Lizzie. "Keď som ho však lepšie spoznala, pochopila som, pretože ho trápia rovnaké problémy ako mňa," dodáva.
 
Keď sa Chris dozvedel o tom, že sa jej páči, bol v šoku. "Myslel som si, že sa nikdy žiadnej babe nebudem páčiť, a už tobôž nie takej krásnej, ako je Lizzie. Skôr by som čakal, že ma vysmeje," poznamenal sympatický mladík.

Dvojica momentálne plánuje spoločné bývanie a taktiež ju zamestnávajú aj prípravy na svadbu, ktorá sa má konať už v lete. Lizzina matka najprv z tejto predstavy príliš nadšená nebola. "Sú spolu ešte krátko, mali by trochu spomaliť a lepšie sa spoznať. Ale pokiaľ im to klape, tak sa teším s nimi," povedala Susan Elsburgová.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu