Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nenásytní Česi v akcii: Takto sa vrhli na klobásky a strkali do tašky!

Mňam, mňam, doma si niekto pochutí.
Mňam, mňam, doma si niekto pochutí. (Zdroj: YouTube)

PRAHA - O charaktere Slovákov sa už popísalo všeličo a ani naši západní susedia na tom nie sú v istom smere práve najlepšie. Čechov najnovšie baví video, ktoré dokazuje, že ak človek dostane niečo zadarmo, jeho lakomosť nepozná hraníc.

Začiatkom mája sa vo Veľkej nad Veličkou, ktorá sa nachádza iba kúsok od našich hraníc, uskutočnil "Košt o krála slováckej klobásky". Išlo o najväčšiu ochutnávku týchto mäsových výrobkov v Česku a organizátori po vyhlásení víťazov návštevníkov informovali, že klobásky si môžu zobrať, aby sa nepokazili.

V tej chvíli sa prejavila pravá ľudská nátura, ktorej vidina získania niečoho bez platenia natoľko učarovala, že niektorí nemali zábrany vrhnúť sa na nakrájané aj celé produkty vo veľkom štýle. Na videu pekne vidno, ako niekto nepozná, kde je miera a do igelitovej tašky natlačí toľko, čo sa zmestí.

Napriek tomu, že to nebola krádež, komentátori pod záznamom na YouTube nenachádzajú na lakomého pána pekného slova. "Tam mohol rovno prísť s nákladiakom a naložiť si celý stôl," vyjadril svoj názor Jakub. "Bože, to je hova*o! Bohužiaľ takých je v našej krajine stále veľa. Sa potom nedivím, ako to tu vyzerá," kontroval Andrej.

Koštovanie klobások

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu