Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Horor pri pití absintu: Barman podpálil zákazníkovi (28) tvár!

Barman na Alexeja leje absint Zobraziť galériu (2)
Barman na Alexeja leje absint (Zdroj: YouTube)

NOVOSIBIRSK - Piť horiace nápoje je zdraviu nebezpečné. Ako to už ale v Rusku býva zvykom, tu sú podobné extrémne zážitky vyhľadávané. V jednom bare v meste Novosibirsk si takúto špecialitu môžete objednať u barmana. Potom však pozor na to, aby ste neskončili ako zákazník vo videu.

Dvadsaťosemročný Alexej Ponamarev si minulý týždeň vyšiel so svojou priateľkou Anfisou do miestneho baru. Počul, že v ňom ponúkajú nebezpečnú lahôdku, ktorú sa rozhodol vyskúšať. A tak sa zveril do rúk barmana Alberta Bykova.

Položil si hlavu na barový pult, Albert zapálil absint a pomaly mu ho začal vlievať do úst. Celý akt sa však zvrtol vo chvíli, keď Alexej pohol hlavou. Nápoj mu totiž stiekol na tvár, v dôsledku čoho začala horieť. Utrpel popáleniny prvého a druhého stupňa, z ktorých sa bude liečiť niekoľko mesiacov.

Horor pri pití absintu:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

"Chcel, aby som do neho nalial horiaci absint. Zvyčajne to robím so sambucou, ale ako sa hovorí, náš zákazník, náš pán. O rizikách som ho vopred varoval," povedal tridsaťštyriročný Bykov, čím prakticky naznačil, že si mladík za to mohol sám.

Ponamarev nesúhlasí a od dotyčného baru žiada odškodnenie vo výške pol milióna rubľov (cca 12 000 eur). Majiteľ podniku dúfa, že sa s ním bude dať dohodnúť.

Horiaci absint takmer zabil zákazníka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu