Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Tínedžerka (14) sa vyjedla na 130 kíl: Čaká ju drastická diéta!

Tina Needhamová Zobraziť galériu (2)
Tina Needhamová (Zdroj: The Sun)

ALFORD - Tina Needhamová z anglického Alfordu má iba 14 rokov, ale váhu vyše 130 kíl. Morbídne obézna tínedžerka je trikrát väčšia ako jej rovesníci a má problémy s chôdzou. Ak neschudne, lekári jej predpovedajú rozvinutie ďalších chorôb ako apnoe, cukrovka, nehovoriac o tom, že je zrelou kandidátkou na infarkt.

Tima, ktorá meria 167 cm, si sama uvedomuje, že už nesmie pokračovať v prejedaní sa, ale čaká ju nevyhnutná diéta. Oslava narodenín minulý mesiac bola podľa nej poslednou hostinou s tortou a koláčikmi a odteraz zapracuje na znižovaní hmotnosti. To však nebude také jednoduché, keďže je navyknutá na úplne iný druh stravy.

Matka Sara Jane (46), ktorá má okrem Tiny ešte tri ďalšie deti, netuší, prečo je práve ona taká veľká. Podľa nej je to však genetická záležitosť, ktorú získala po svojich rodičoch. Jej otec Ron (47) ale našiel pravdepodobnejšiu príčinu, keď prezradil, že jeho dievčatko miluje samé "dobroty" ako sušienky, koláče, pizzu, čipsy alebo kebab.

Už keď mala desať rokov vážila vyše 80 kíl a musela nosiť šaty pre dospelých. Postupom času jej telo ešte viac narástlo a s ním aj šikanovanie od spolužiakov. Ich urážky zašli tak ďaleko, že sa rodičia rozhodli zobrať Tinu zo školy a vyučovať ju doma. Vzorná školáčka ale z nej práve nie je, keďže si potrpí na dlhý spánok a z postele sa väčšinou dostane až pred obedom.

Aj keď to s jej sebadisciplínou nevyzerá práve najružovejšie, zdá sa, že je pevne rozhodnutá zhodiť. V tom by jej mala pomôcť aj osobná trénerka Julie Parkerová (56), ktorá mala kedysi podobné problémy s nadváhou.

Tina si uvedomuje, že jej bitka bude dlhá a ťažká, ale nechce dopadnúť tak ako jej krajanka Georgia Davisová (19), ktorá s  hmotnosťou takmer 300 kilogramov skončila v nemocnici. Takže odteraz ju na raňajky čakajú iba cereálie, sendvič a šalát na obed a čaj. Či sa jej však tento režim podarí dodržať, je otázne. Informoval portál thesun.co.uk.

Tínedžerka (14) sa vyjedla
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: The Sun)

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu